24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos jelema piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Tilu maskapai Grup Lufthansa ngumumkeun parobahan manajemén

Tilu maskapai Grup Lufthansa ngumumkeun parobahan manajemén
Tilu maskapai Grup Lufthansa ngumumkeun parobahan manajemén
Ditulis ku Harry S. Johnson

Dieter Vranckx (47), ayeuna CEO Brussels Airlines, dinten diangkat janten CEO maskapai Swiss ku Swiss Déwan diréksi. Dieter Vranckx bakal nanggung tugas énggalna dina 1 Januari 2021, ngagentos Thomas Klühr, anu bakal ninggalkeun perusahaan sakumaha rencanana dina akhir taun.

Dieter Vranckx parantos nyekel sababaraha jabatan senior di Deutsche Lufthansa AG ti saprak 2001. Antara 2010 sareng 2013 anjeunna mangrupikeun Sutradara Regional USA Midwest sareng Kanada di Lufthansa Cargo AG di Chicago. Ti 2013 dugi ka 2016 anjeunna janten Wakil Présidén Home Markets di SWISS, dimana anjeunna jawab penjualan di Jérman, Austria sareng Swiss. Saatos jabatanna suksés di markas SWISS anjeunna nyéépkeun dua taun di Singapura ti 2016 dugi ka 2018 dimana anjeunna jawab kagiatan Penjualan sareng Pemasaran Grup pikeun maskapai Grup Lufthansa di daérah Asia-Pasipik. Dina 2018 anjeunna ngagabung sareng Brussel Airlines salaku CFO, sareng di 2020 anjeunna nyandak salaku CEO. Dieter Vranckx mangrupikeun warga dua Swiss sareng Bélgia. 

Dieter Vranckx bakal hasil salaku CEO Brussels Airlines ku Peter Gerber (56). Patuh kana résolusi anu ditangguhkeun ku Déwan Direksi SN Airholding, Gerber, anu ayeuna janten Pupuhu Déwan Eksekutif Lufthansa Cargo AG, bakal ngalih ka Bélgia ti mimiti 1 Maret 2021. Di dinya, anjeunna ogé bakal nganggap fungsi anu nembé didamel Pimpinan Perwakilan Grup Lufthansa pikeun Urusan Éropa di Brussel.

Peter Gerber ngamimitian karirna sareng Grup Lufthansa di 1992, sareng ti 1997 teras janten tanggung jawab bidang Akunting Grup, Biaya sareng Biaya. Antara taun 2001 sareng 2004, Gerber mangrupikeun manajer proyék anu tanggung jawab pikeun program "D-Check" sajumlah kelompok pikeun ngajagaan penghasilan. Saatos jabatan éta anjeunna nyandak tanggung jawab dina bidang kawijakan tawar koléktif sareng jaminan sosial Grup Lufthansa. Mangsa ieu dibentang lima taun antara 2004 sareng 2009 Dina Juni 2009, Gerber ditunjuk janten Déwan Eksekutif Lufthansa Cargo AG sareng tanggel waler pikeun Keuangan sareng Sumber Daya Manusa. Dina Juni 2012 Gerber ngalih ka Déwan Eksekutif Lufthansa Passage Airlines sareng tanggel waler pikeun Sumber Daya Manusa, IT & Jasa. Ti saprak Méi 2014. Peter Gerber parantos janten Pupuhu Déwan Eksekutif Lufthansa Cargo AG.

Panerusna Peter Gerber salaku CEO Lufthansa Cargo AG nyaéta Dorothea von Boxberg (46). Saatos résolusi ku Dewan Pengawas Lufthansa Cargo AG, anjeunna bakal nanggung jabatan énggalna dina 1 Maret 2021

Dorothea von Boxberg ngamimitian karir profesionalna di 1999 di Boston Consulting Group. Dina 2007 anjeunna ngalih ka Grup Lufthansa, nyepeng sababaraha jabatan manajemen. Ti 2012, anjeunna tanggel waler pikeun Desain Pangalaman Palanggan di Lufthansa Airline. Salami waktos ieu, anjeunna sareng timna ngenalkeun korsi Kelas Bisnis anu énggal sareng nempatkeun yayasan pikeun pangembangan Lufthansa janten maskapai 5 Star. Dina 2015, Dorothea von Boxberg ngalih ka Lufthansa Cargo AG sareng dipimpin departemen Manajemén Penjualan Global. Dimimitian ti tanggal 1 Agustus 2018, Déwan Pengawas Lufthansa Cargo AG nunjuk anjeunna janten Déwan Eksekutif Lufthansa Cargo AG. Ayeuna, anjeunna tanggel waler pikeun penjualan sadunya, perencanaan jaringan, manajemén produk sareng pamekaran produk.

Carsten Spohr, Pupuhu Déwan Eksekutif Deutsche Lufthansa AG nyarios:

"Kalayan kaputusan dinten ieu, tilu eksekutif anu berpengalaman sareng prestasi ti jajaran kami nyalira nyandak tugas manajemén anu penting dina bisnis inti Grup kami. Dieter Vranckx parantos hasil pikeun Grup Lufthansa dina sababaraha maskapai sareng di tilu benua. Pangalaman internasionalna anu lega sareng kaparigelan maskapai basis lega ngajantenkeun anjeunna janten pilihan kelas hiji pikeun manajemén SWISS. Peter Gerber parantos ngabuktikeun dirina dina seueur posisi manajemén dina Grup Lufthansa yén anjeunna sanés ngan ukur manajer maskapai anu luar biasa, tapi anjeunna ogé tiasa nyandak rundingan politik hésé kana kasimpulan anu suksés. Anjeunna bakal nyandak pangalaman ieu kana peran dobel anyarna di Brussel. Dorothea von Boxberg parantos maénkeun peran penting dina kasuksésan ayeuna Lufthansa Cargo AG dina sababaraha taun ka pengker, henteu ngan ukur salaku ahli penjualan. Kalayan pangalaman sareng kanyaho-Na, anjeunna bakal terus ngagedékeun posisi kalapa anu kuat di divisi kargo kami ”.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.