Kuwait Airways lirénkeun sadayana penerbangan ka Beirut kusabab "peringatan kaamanan serius"

0a1a-44
0a1a-44

Kuwait Airways, maskapai nasional nagara éta, parantos ngumumkeun éta bakal lirén sadaya penerbangan ka Beirut mimitian dinten Kemis. Kaputusan éta dilakukeun kusabab peringatan kaamanan anu sumping ti pamaréntah Siprus, saur éta.

Perusahaan ngumumkeun dina Twitter yén éta nyandak kaputusan pikeun ngeureunkeun sadaya penerbangan anu nuju ka Libanon "dumasar kana peringatan kaamanan anu serius," nambihan yén tujuanana pikeun "ngajaga kasalametan" panumpang na.

Kuwait Airways moal deui ngapung ka Beirut mimitian tanggal 12 April, saur perusahaan. Henteu jelas sabaraha lami gantungna bakal lami, sareng perusahaan nyatakeun yén sadaya penerbangan bakal ditamatkan "dugi ka aya bewara salajengna."

Peringatan ti otoritas Siprus, anu perusahaan tétéla nimpah, sumping sapoé saatos Badan Keselamatan Penerbangan Éropa (EASA) ngaluarkeun peringatan anu sami ngalangkungan Eurocontrol, peringatan kamungkinan "serangan udara ka Suriah kalayan udara-ka-taneuh sareng / atanapi pelayaran misil dina 72 jam ka payun, sareng kamungkinan gangguan intermitement alat-alat navigasi radio. " Siaga ngingetkeun pilot ngeunaan résiko ngapung, khususna di wétan Mediterania sareng di daérah hiber Nicosia. Nicosia mangrupakeun kota panggedéna sareng ibukota Siprus.

AS, Inggris sareng Perancis saacanna parantos ngayakeun rundingan ngeunaan poténsi réspon militér kana serangan kimia pamaréntah Siria di Douma kalayan amunisi klorin anu dilarang dina 7 April.

Telegraph ngalaporkeun Rebo yén Perdana Menteri Inggris Theresa Méi parantos parantos maréntahkeun armada kapal selam Inggris pikeun ngalih dina jarak serangan Siria, dina naon anu ditingali salaku persiapan pikeun aksi militér anu caket. Inggris tiasa ngaluncurkeun misilna dugi ka dinten Kemis wengi saatos rapat kabinét anu dijadwalkeun, anu dina Méi diperkirakeun milari persetujuan menteri. Présidén AS Donald Trump ogé nunjukkeun yén jurus mogok damel, nyatakeun dina Twitter Rebo yén rudal "pikaresepeun, énggal sareng" pinter "badé ngapung di Suriah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN