Biro Konvénsi Greater Bogotá: Kampanye anyar pikeun nunjukkeun Kakuatan Jalma

0a1a-46
0a1a-46

Dina pangakuan kana Hari Industri Rapat Global, BestCities Global Alliance dinten ayeuna ngumumkeun strategi komunikasi anyar anu pikaresepeun anu bakal nunjukkeun Kakuatan Jalma. Dipimpin ku Biro Konvénsi Greater Bogotá, anu bakal janten tuan rumah Forum Global BestCities 2018 dina bulan Désémber 9-12, biro parantos ngembangkeun kampanye anu tujuanana pikeun ngarayakeun peran unik anu dimainakeun ku jalma dina ngarobih parobihan anu penting dina industri rapat sareng acara.

Babarengan sareng 11 tujuan BestCities anu sanés, Bogotá bakal ningalikeun téma inti Forum Global taun ayeuna dina strategi digital drip-feed anu bakal ngajantenkeun titik-titik touch di panjuru dunya. Ieu mangrupikeun kahiji waktos aliansi ngomunikasikeun téma tina acara taunan na ka pamirsa anu langkung ageung ngalangkungan strategi sasaran anu bakal ningali sadaya kota ngabagi pesen anu kohesif.

Gerakan ieu bakal masihan pamahaman sareng hartos anu nyata pikeun kakuatan jalma dina industri anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngarobih. Salami dua taun ka pengker, Forum Global BestCities parantos ningali pangaruh warisan sareng pentingna ngawangun sasak budaya. Taun ayeuna, aliansi hoyong mastikeun yén masarakat dina inti sagala hal.

Tahap hiji tina kampanye bakal ningali sadaya 12 kota mitra BestCities, anu kalebet Berlin, Tokyo, Vancouver, Madrid, Houston, Singapura, Melbourne, Dubai, Bogotá, Kopenhagen, Edinburgh sareng Cape Town, ngabagi gambar anu mangaruhan anu ngagambarkeun naon Kakuatan tina Jalma hartosna pikeun aranjeunna.

Linda Garzón Rocha ti Biro Konvensi Greater Bogotá nyarios: "Kami yakin pisan yén unggal jalma ngagaduhan kakawasaan pikeun ngadamel bédana anu mendasar anu tiasa ngawangun masa depan sareng ngajantenkeun perobihan anu positip. Jalma mangrupikeun inti tina industri ieu, sareng industri ieu mangrupikeun kapal pikeun ngahontal dampak anu langkung ageung sareng ageung. Salaku aliansi kami hoyong nyorot kakuatan sajati tina jalma-jalma di jerona sareng yakin yén kampanye ieu bakal ngabantosan urang pikeun ngahontal ieu. "

Paul Vallee, Diréktur Ngatur BestCities Global Alliance nyarios: "Kami salawasna ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun téma Forum Global kami fokus kana topik anu penting janten kami bungah ngagaduhan acara anu fokus dina Kakuatan Jalma. Pesen anu kami hoyong komunikasi nyaéta yén jalma hirup dina inti industri ieu sareng ngalangkungan kampanye ieu kami ngarepkeun sorotan kana seueur jalma anu mereun anu damel pikeun ngamajukeun industri, acara sareng warisan anu urang ciptakeun. Kakuatan Jalma mangrupikeun téma lega kalayan seueur hartos sareng kami resep pisan ngagaduhan stratégi pikeun ngabagi pandangan urang tentang naon ieu hartosna ka 12 kota anu pangsaéna di dunya.

Tahap hiji tina kampanye bakal dilumangsungkeun ti 12 April dugi ka 14 Méi kalayan tahap dua kanggo diumumkeun sakedap.

Tim BestCities sareng kota mitra bakal ngiringan ngiringan ngiringan IMEX di Frankfurt taun ayeuna. Inpormasi salengkepna ngeunaan anu diarepkeun tina Forum Global taun ayeuna anu lumangsung di Bogotá dina bulan Désémber bakal diumumkeun dina sasarap média dina Salasa 15 Méi di Maritim Hotel Frankfurt, ayana di gigireun Messe Frankfurt.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov