24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pantun LGBTQ Rapat Berita Industri Warta Méksiko Muter piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Hotspot wisata LGBT Puerto Vallarta ngagungkeun budak lalaki buka-balik sareng ratu sered

clwons
clwons
Ditulis ku jelema nu nyunting

Lumangsungna di Puerto Vallarta ti 20 dugi ka 27 Méi, Vallarta Pride parantos tumuh taunan, kalayan édisi 2017 na langkung ti 17,000 pengunjung. Acara ieu parantos janten pokok dina kalénder Pride internasional, sareng ayeuna nyababkeun pangunjung anu ageung salami akhir usum luhur tradisional Puerto Vallarta pikeun pariwisata.

Perayaan budaya LGBTQ taunan Puerto Vallarta, Vallarta Pride, bakal nyangking tingkat kemah anu anyar pikeun perayaan kota ulang taun ka-100 ngadegna ku téma "100 Alesan Pikeun Ngarayakeun", anu bakal dipuncak dina dinten Sabtu, 26 Méi, kalayan hébat shindig wengi pantes pikeun karnaval usum panas kota-leutik - upami karnaval éta diasongkeun satengah budak taranjang "budak lalaki" sareng ratu tarik teuing.

Taun ayeuna, Puerto Vallarta parantos nikmati salah sahiji musim anu paling aktif na pikeun pasar LGBT, kalayan sababaraha acara lumangsung di headliners kota sareng hiburan sapertos Hedda Lettuce, Mama Titis, Miss Conception sareng Kim Kuzma nyandak padumukan di Zona Romantica, Puerto "Gayborhood" Vallarta.

Parade taunan Vallarta Pride bakal dilaksanakeun taun ayeuna dinten Kemis, 24 Méi. Éta bakal dimimitian di Hotel Sheraton Buganvilias, ngalir ka Promenade Malecón tepi laut sareng puncakna di Lázaro Cárdenas Street, dimana rébuan bakal ngiringan pésta blok kalayan musik "circuit", acara lampu multicolor, penari lebet sareng kembang api anu diayakeun ku Fiesta Bar, La Noche, Mr. Flamingo, Los Muertos Brewing, CC Slaughters sareng La Margarita.

Ogé bakal aya sababaraha acara awéwé. Pesta Pilem Internasional Internasional Vallarta Pride bakal ngayakeun Pilarian Pilem Pilem Awéwé dina Rebo, 23 Méi; Pink & Proud bakal nampilkeun Partéi Wanoja Resmi Awéwé dina Jumaah, 25 Méi; sareng hiji-hijina acara Cocktail Budak Lalakina lumangsung di Verona Bistro Bar dina dinten Sabtu, 26 Méi.

Selebriti sapertos penyanyi nagara Steve Grand, penyanyi transgender Méksiko Morgana Love sareng aktris sareng penyanyi Méksiko Lorena Herrera bakal tampil taun ieu, sareng Herrera ngalakukeun tugas ganda salaku Grand Marshal taun ayeuna sareng bintang konsér gratis anu ditawarkeun ku Vallarta Pride dinten Jumaah, 25 Méi di Teatro Vallarta.

Sorotan anu sanésna nyaéta Drag Derby taunan, LGBT Art Walk, Adam & Steve Party di Casa Cupula, gym pantai, kasino wengi sareng matahari surup "Wet and Wild Cruise," ditambah sababaraha kagiatan komunitas sareng acara budaya. Partéi Top Top bakal kajantenan 25 Méi di tempat paling anyar di Puerto Vallarta, Top Sky Bar, anu diayakeun ku pengusaha sareng inohong umum Eliad Cohen sareng nampilkeun pagelaran ku seniman musik Nikki Valentine.

Puerto Vallarta kasohor salaku tujuan pakansi utama LGBT di Mexico. Anggota IGLTA anu munggaran di nagara éta, ti saprak 2014, éta ogé ngahormatan salaku kota munggaran di Mexico anu dipasihan status Gay Travel Approved ku GayTravel.com. Pangguna GayCities.com namina Puerto Vallarta "Fun in the Sun Destination" dina situs 2016 "Best of Gay Cities" poll. Puerto Vallarta ogé diangkat janten Tujuan Internasional LGBTQ di industri pariwisata ngahargaan Travvy Awards 2017 sareng didaptarkeun salaku tujuan pantai luhur ku majalah Passport dina April 2017.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.