24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun Rapat Berita Industri rapat jelema piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

French Quarter New Orleans, pusat Pariwisata AS ayeuna

92079154-c5b8-4eac-a8dd-a1ac40c255f7
92079154-c5b8-4eac-a8dd-a1ac40c255f7

Dimimitian Kemis. Dinten ayeuna deui New Orleans sareng French Quarter bakal janten pusat wisata AS.

Festival Kuartal Perancis ngahasilkeun Festival Kuartal Perancis.

Cuaca anu éndah diperkirakeun nalika French Quarter Fest mulih dinten ayeuna kalayan musik dina sadaya 23 tahap, kalebet anu énggal Gerbang ka Bourbon Panggung jeung Panggung Rumah Sakit Ernie nampilkeun seniman ngora. Sorotan Minggu kaasup pagelaran musik ku Carl LeBlanc, Rawa Funk Cyril Neville, Jeremy Davenport, Treme Kuningan BandRockin 'Dopsie sareng Swingers Zydeco, Stephanie Yordania, sareng puluhan deui.

Minggu ogé nyayogikeun sadidinten acara khusus sapertos Hayu Éta Ngobrol, dipidangkeun ku Jones Walker di Museum New Orleans Jazz di Mint, FQF Film Fest, dipidangkeun ku NCIS: New Orleans di Le Petit Théâtre Du Vieux Carré sareng Markas Barudak Chevron dina Natchez Wharf.

Festival Kuartal Perancis 2018 ditutup sareng Nari di Dusk di blok 400 di Royal Street tina 6:00 -7: 00 pm

Dina 2018 - Festival Kuartal Perancis ngagungkeun Milangkala 35 na; Gaya Natal New Orleans ngagungkeun ulang taun ka-34 na; sareng Satchmo SummerFest ngarayakeun ulang taun ka-18 na.

Festival Kuartal Perancis mimiti diproduksi di 1984 salaku cara pikeun nyangking warga deui kana Kuartal; nuturkeun Perbaikan trotoar sadunya sareng lega di Kuartal Perancis.

Langkung ti 1,500 sukarelawan komunitas ngabantosan ngajantenkeun festival janten suksés.

Sumber utama pendanaan nyaéta: Sponsor, inuman sareng penjualan barang dagangan, biaya vendor, sareng Gala taunan.

Langkung ti 20 tahap sapanjang Kuartal Perancis ngagungkeun musik lokal sareng ngawakilan unggal jinis ti jazz tradisional sareng kontémporér dugi ka Sunda & B, corong New Orleans, band kuningan, folk, injil, Latin, Zydeco, klasik, cabaret, sareng internasional.

Réstoran ageung New Orleans nyayogikeun tuangeun sareng inuman di Jackson Square, Museum AS Old Louisiana State Museum, JAX Brewery, sareng Woldenberg Riverfront Park salami akhir pekan Perancis Quarter Festival; Satchmo SummerFest host réstoran New Orleans kalayan piring anu diideuan ku Louis Armstrong sareng asakan lokal anu saé. Réstoran Louisiana diondang pikeun ilubiung dina festival ieu.

Festival Kuartal Perancis parantos sacara konsisten dipilih "festival favorit", "festival kadaharan karesep", sareng "acara favorit kabuka pikeun umum" ku warga satempat.


Pangaruh Ékonomi

Numutkeun analisis Survei Pengunjung Festival Kuartal Perancis anu dilakukeun ku The University of New Orleans (UNO) Hospitality Research Center, dina 2017 French Quarter Festival ngahasilkeun total pangaruh ékonomi $ 190 juta; festival ogé ngahasilkeun total $ 15.8 juta dina pendapatan pajeg pikeun pamaréntah kaayaan sareng lokal.

FQF damel langkung ti 1,700 musisi lokal salami Festival akhir minggu

FQF ngagaduhan langkung ti 60 réstoran lokal anu janten "Jazz Brunch Terbesar sadunya" dina Festival.

FQF ngan ukur nganggo perusahaan lokal salami Festival (kabersihan, tahapan, sora, kaamanan, jst.). Sadaya artos anu dihasilkeun pikeun ngahasilkeun festival tetep aya dina ékonomi lokal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.