24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pantun Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta Warta Méwah rapat wartos tanggung jawab Romantis Kawinan Bulan Madu piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Wines & Arwah

Profesional kawinan ngiringan édisi munggaran acara B2B di Tuscany

weddings
weddings
Ditulis ku jelema nu nyunting

Rapat Industri Pernikahan dilaksanakeun di Florence tanggal 17 April 2018 di Villa Corsini a Mezzomonte, acara Tuscan B2B anu munggaran anu khusus pikeun industri kawinan.

Dua taun saatos Perencanaan Pernikahan Tujuan 2016, diayakeun ku QnA International (diayakeun tanggal 13-16 April 2016 di Florence, Italia), acara WIM mangrupikeun format énggal dina kelompok anu kawengku sareng unik di pasar kawinan Tuscan.

Salami bagian mimiti acara, 47 lembaga perencanaan kawinan nasional patepung sakitar 50 pemasok lokal anu ngawakilan hotél, villa, operator wisata, sareng fotografer kawinan. Teras, para pamilon ngiringan konperénsi éta sareng diskusi panel antara pemasok lokal anu luhur, seuseueurna anu parantos damel babarengan nalika DWP Kongrés 2016.

Acara ieu diayakeun ku Tommaso Corsini, dingaranan salah sahiji "The 100 Best Wedding Planners in the World: 2018" ku Nicholas Purcell Studio, CEO sareng Pendiri Corsini.Events Group sareng didukung ku Host Destination Partner, Tuscany for Weddings, unit bisnis Konvénsi Tujuan Florence sareng Pengunjung Biro.

Ogé, Panganten, Elle Sposi, sareng Majalah Sposi, 3 tina majalah kawinan utama utama, ngiringan ngiringan acara WIM sareng 2 perencana kawinan VIP: Wayne Gurnick (Momen ku Wayne) sareng Bruce Russell (Ku Bruce Russell).

Kusabab kasulitan dumadakan, Wayne Gurnick henteu tiasa hadir dina acara éta, sareng anjeunna ngirim pesen pidéo: "Kuring ngahargaan janten duta besar Tuscany for Weddings di pasar Amérika Serikat. Ngalangkungan perjalanan kuring ka daérah Tuscan sareng Florence, kuring sacara pribadi ngalaman tingkat anu luar biasa sareng kualitas produk sareng jasa anu sayogi dina tingkat lokal. Tapi anu langkung penting, kuring kaget pisan ku para ahli anu bageur, paduli sareng bakti anu digawé pisan sareng bakti pikeun nyayogikeun pangalaman anu teu aya tandingna. "

Salaku lembaga, daérah Tuscany, Toscana Promozione Turistica, sareng Kotamadya Florence aya di WIM 2018. Seueur mitra sareng anggota DFCVB parantos kalibet dina acara éta, kalebet Alberto Sarrantonio, Fotografer; Proyék Alma; Centro Studi Turistici di Firenze; Colle Bereto; Desainer Kembang - Simone Bertini; Galateo Ricevimenti; Opera di Florence; Grup Preludio; Studio Fotografico Righi; Savio Firmino; Lab SSD; Tecnoconferensi; Sorotan Tuscany; Villa Corsini a Mezzomonte; sareng Senza Filtro Comunicazione.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.