24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Haiti Ngabobol Investasi Jamaica Breaking News wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News

Delta Air Lines nambihan deui penerbangan antara New York-JFK sareng Karibia

0a1-53
0a1-53

Delta Air Lines ngembangna aksés antara New York-JFK sareng Karibia kalayan penerbangan harian kadua ka Nassau, The Bahamas, dimimitian 1 Oktober 2018; jasa sadidinten anyar ka Kingston, Jamaica, mimiti 20 Désémber 2018; sareng palayanan Sabtu-hijina anu anyar pikeun Port-au-Prince, Haiti, mimiti 22 Désémber 2018.

"Teu aya anu langkung nyambungkeun New York ka dunya tibatan Delta," saur Chuck Imhof, Wakil Présidén - New York sareng Penjualan, Wétan. "Kami nawiskeun konsumén langkung seueur penerbangan ka tujuan anu langkung seueur tibatan maskapai anu sanés sareng kami bungah nambihan deui penerbangan ka Karibia kana portopolio jaringan anu kuat."

Mangsa ieu, Délta bakal beroperasi dugi ka 145 penerbangan per minggu dugi ka 16 tujuan Karibia ti JFK. Jadwal anu anyar sapertos kieu:

New York (JFK) - Nassau, The Bahamas (NAS)
Nomer hiber angkat sumping Frékuénsi
DL494 JFK jam 1:45 siang NAS jam 5:10 sonten
DL799 NAS at 6 pm JFK at 9:10 pm Daily

New York (JFK) - Kingston, Jamaica (KIN)
Nomer hiber angkat sumping Frékuénsi
DL2841 JFK jam 7:40 siang KIN jam 12:05 siang Daily
DL2843 KIN tabuh 8 enjing JFK siang siang Daily

New York (JFK) - Port-au-Prince, Haiti (PAP)
Nomer hiber angkat sumping Frékuénsi
DL2716 JFK jam 8:35 enjing PAP jam 12:50 siang dinten Sabtu hungkul
DL2718 PAP jam 1:55 JFK jam 5:55 siang dinten Sabtu hungkul

Penerbangan ka Kingston bakal beroperasi dina pesawat Boeing 737-800, sareng 16 korsi Kelas Pertama, 36 korsi Delta Kenyamanan +, sareng 108 korsi Kabin Utama. Penerbangan ka Nassau sareng Port-au-Prince bakal beroperasi dina pesawat Airbus A320 anu nampilkeun 16 korsi Kelas Pertama, 18 korsi Delta Comfort + ®, sareng 126 korsi Main Cabin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov