Kuwait maréntahkeun utusan Pilipina angkat, émut duta besar sorangan ti Tasikmalaya

0a1a-89
0a1a-89

Kuwait parantos sacara formal naros ka duta besar Filipina pikeun ninggalkeun nagara dina waktos saminggu sareng nimbalan utusanna nyalira ti Manila.

Hiji sumber resmi di Kamentrian Luar Negeri Kuwait nyarios yén pihakna ngondang dinten Jumaah duta besar Pilipina sareng masihan anjeunna dua catetan protés.

Aranjeunna aya hubunganana sareng cariosan anyar sababaraha pejabat Filipina anu "nyababkeun pelanggaran serius ngalawan Kuwait."

Pilipina dinten Salasa sacara formal nyungkeun hapunten ka Kuwait pikeun tindakan anu ditingali salaku ngalanggar kadaulatanana saatos kedutaan negara Asia Tenggara "nyalametkeun" sababaraha pagawé luar negeri ti bumi dunungan.

Kuwait parantos protés kusabab "nyalametkeun" warga Filipina damel salaku bantuan rumah tangga sareng néwak dua staf kedutaan anu kalibet dina insiden Sabtu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | TravelIndustry News