24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pantun Investasi wartos piknik kandaraan USA Breaking News

Delta Air Lines nembangkeun baju seragam anyar pikeun 60,000 karyawan baju seragam na

0a1-72
0a1-72

Delta Air Lines ngagulung baju seragam anyar pikeun 60,000 karyawan baju seragam na dina 29 Méi, tapi tampilan Delta anu anyar henteu kajantenan sapeupeuting. Seragam anu modéren, berkualitas, maju-maju aya tilu taun di damel, sareng Delta ngaluncurkeun miniseri 'Mendesain Delta' kanggo nunjukkeun naon anu diperyogikeun pikeun nyiptakeun gaya anu menonjol diantara anu sanés.

Désainer pantun kawéntar Zac Posen sareng timnya damel langsung sareng padamelan Delta di peuntas organisasi pikeun mastikeun seragam anu nyaman sareng fungsional anu modéren sareng henteu waktos. Lands 'End kapilih pikeun ngahirupkeun desain, nyumponan standar padamelan kaayaan tingkat mimiti sareng kanyamanan. Ngalangkungan desain, tés sareng inovasi anu teu kaétang, tim desain Posen sareng Lands 'End nyiptakeun potongan-potongan anu ngagambarkeun sumanget Delta sareng ngawujudkeun gaya padamelna.

Mawa palanggan sareng mitra na ningali prosés di tukang nyiptakeun baju seragam anyar, Delta ngaluncurkeun genep bagian 'Desainer Delta' miniseries. Episode mingguan énggal dina YouTube sareng Delta News Hub bakal nyandak pemirsa ngalangkungan sababaraha léngkah penting tina konsép desain dugi ka peluncuran seragam.

"Nyimpulkeun perjalanan tilu taun henteu gampang, tapi miniseri ieu ngarebut peran langsung urang Délta salami prosésna," saur Ekrem Dimbiloglu, Sutradara - Seragam. "Dina teras-terasan milari kasempetan pikeun ngadeukeutan konsumén ka bisnis urang, ieu mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun nunjukkeun sudut pandang anu anyar bari pendak sareng mérek kami sareng karyawan kami sapertos anu henteu kantos sateuacan. Prosés ieu mangrupikeun bukti pamikiran sareng perawatan anu aya dina unggal kaputusan anu bakal mangaruhan karyawan sareng konsumén urang. "

Pemirsa bakal ngadangu ti Posen, Lands 'End, pamimpin Delta, palanggan sareng, anu paling penting, karyawan salami prosés pikeun pandangan heula kana tantangan sareng kapikiran anu maju kana ngembangkeun garis seragam anu ngalaksanakeun kabutuhan anu rupa-rupa sapertos kitu. grup pagawé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov