24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun wartos jelema Balanja News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Wines & Arwah

Dina raray anjeun: Eyewear pikeun wisatawan trendi

elinor1-1
elinor1-1

VisionExpo nembé lebet ka New York (di Javits) kalayan rébuan padagang nunjukkeun jutaan koleksi kacamata. Naha anjeun dina anggaran atanapi sanggup nyéépkeun rébuan dolar pikeun tontonan, ngalakukeun "rai" parantos langkung penting tibatan naon anu anjeun anggo dina suku anjeun.

Eyewear nutupan sagala rupa pikeun panon, tina koréksi visi atanapi panyalindungan tina lampu UV anu ngabahayakeun dugi ka tongtonan, lensa sareng kacamata hideung. Salami sababaraha taun ka pengker kacamata parantos ngalih tina kabutuhan murni fungsina pikeun pernyataan fashion.

Bentang pilem sareng batu, hotél, perjalanan, pariwisata sareng éksékutip industri sanés ngaku yén nganggo kacamata anu leres penting pikeun kasuksesan karir sakumaha ngagunakeun parfum anu leres. Nalika manajer "ngalakukeun nyanghareupan" sareng klien, tamu sareng sasama, ngadamel penampilan pribadi anu positip tiasa nangtoskeun atanapi éléh.

Gaya Portabel

Wisatawan sering resep nampilkeun gambar anu leres nalika aranjeunna ngalih bandara lengkep sareng ruang kelas bisnis kalayan nganggo eyewear modis. Sedengkeun jeans sareng kaos oblong tiasa janten pakean perjalanan universal, pernyataan mode (ti barudak dugi ka manula) henteu ngaleungit sapinuhna pikeun Prada sareng Gucci parantos ngalih tina dada sareng sisi-tukang kana raray urang sareng mérek ayeuna jelas muncul dina tingkat panon. Naha pangunjung nganggo kacamata resép atanapi kacamata hideung, kacamata mangrupikeun cara anu merenah pikeun masihan kesan munggaran anu gancang tapi positip.

Sukses Industri

Dina 2016 nilai pasar pasar kacamata global sakitar $ 95 milyar. Konsumén kaca mata ngalangkungan dunya sareng produkna parantos janten salah sahiji barang konsumén paling ikonik dina dasawarsa. Harga eyewear dijalankeun ti handapeun $ 100 dugi ka $ 3 juta (Liz Taylor Diamond Mask).

Budaya rupa-rupa, sareng bédana demografi henteu penting; masalah umur sareng paningali henteu penting; naon anu netepkeun kasuksésan anu aya dina industri kacamata mangrupikeun kahoyong pikeun penampilan anu pas anu tiasa ditujukeun ku tren anu modis. Salaku tambahan, pilihan gaya hirup (khususna pertumbuhan pariwisata petualangan luar), konsol gim sareng paparan téknologi (telepon sélulér sareng tablet) digabungkeun sareng paningkatan umur panjang, parantos ningkatkeun paménta global pikeun produk kacamata.

Kasempetan Pasar

Antara 61-64 persén populasi (sakitar 177 juta jalma di Amérika Serikat) peryogi koreksi visi (Jobson Research). Salaku tambahan:

• Ngan 61 persén populasi sawawa anu ngagaduhan ujian panon dina sataun katukang

• 61 persén anu jauh (rabun)

• 31 persén anu jauh-jauh (presbyopia)

• Tambahan 12.2 juta déwasa peryogi koreksi visi tapi henteu milari bantosan

• 70+ persén tanaga kerja peryogi koréksi visi

• Komputer mangrupikeun sumber utamina keluhan visi di tempat damel

• 1 ti unggal 4 murangkalih ngagaduhan masalah visi

• 48 persén kolot anu ngagaduhan budak sahandapeun 12 taun henteu kantos nyandak budakna pikeun ujian panon

• 80 persén sadayana diajar lumangsung sacara visual dina 12 taun munggaran

• 64 persén jalma nganggo kacamata

• 3 persén nganggo kacamata hideung resép hungkul

• 20 persén nganggo kacamata sareng kacamata resep

• 3 persén nganggo kacamata, lensa kontak sareng kacamata resep

• Rata-rata jumlah konsumén ngarencanakeun nyéépkeun kanggo mésér eyewear salajengna $ 173

• 75 persén pigura kacamata anu dipésér $ 150 atanapi kirang

Dominasi Perusahaan

Eyewear dipasarkeun dina opat kategori utama:

1. Kacamata resep (Rx)

2. Kacamata Plano (kacamata hideung anu dipasang ku lénsa sanés resép; henteu dianggo pikeun koréksi visi; utamina dianggo pikeun tujuan éstétis sareng ngajagi panon tina sinar ultraviolét / UV anu ngabahayakeun)

3. Pamaca luar negeri (OTC)

4. Lensa kontak

Dina 2015 kacamata hideung dikontrol 12 persén pasar. Kacamata hideung anu terpolarisasi mangrupikeun bagian tina campuran desain sabab nawiskeun manpaat pikeun olahraga cai sareng mancing; Nanging, kacamata hideung anu teu dipolarisasi ngadominasi pasar kusabab pantun.

Polarisasi relevan pikeun pasar target aktip (nyaéta, bersepeda), bari kacamata hideung anu teu terpolarisasi nawiskeun pikeun ngébréhkeun visi sareng ngajagaan panon tina sinar UV anu ngabahayakeun ogé ngajagi panon tina sorotan anu kasar. Pembeli premium milih produk kacamata tahan anti karat, anti reflektif sareng UV.

Dina 2014, total pasar perawatan visi di Amérika Serikat ngahasilkeun $ 34.5 milyar sareng di 2015, kacamata kaca ngahasilkeun $ 218 juta dina penjualan. Italia urang Luxottica mangrupikeun pangecér optik terkemuka di Amérika Serikat kalayan penjualan $ 2.53 milyar (2015). Dina Januari 2017, Luxottica sareng Prancis urang Essilor satuju ngahiji 46 milyar euro pikeun nyiptakeun pembangkit listrik kacamata global. Perusahaan tanggung jawab mérek anu kalebet: Ray-Ban, Persol, Oakley, Burberry, Polo Ralph Lauren, Versace, sareng sajabana Dina dasar global, perusahaan ngagaduhan penjualan sakitar $ 8.84 milyar.

Budak awéwé

Kacamata umumna didamel tina plastik atanapi logam. Paménta anyar pikeun sagala rupa produk perawatan panon mangrupikeun hasil tina kasadaran anu langkung parah tina cilaka tina paparan UV sareng paningkatan kakurangan visual. Aya ogé parantos ningkat kasadaran kabutuhan unik barudak anu meryogikeun daya tahan ogé nyiptakeun bingkai kedah-gaduh pigura anu tiasa tahan kana gaya hirup aktif budak.

Seléksi Terpilih Stylistically Cocog

Saatos nyéépkeun sadidinten jalan-jalan di VisionExpo di Javits, kuring milih karesep mutlak kuring anu pasti maju-maju.

 

1. Matsuda. Didamel di Jepang

Salila langkung ti 45 taun, Matsuda parantos nyiptakeun eyewear tina celluloid acetate, titanium, sterling silver, 18K emas padet sareng 22.5K plating emas. Pamilik selebriti kaasup Robert Downey, Jr (Iron Man 3), sareng Linda Hamilton (Sara Connor dina Terminator 2).

2. Maybach. Didamel di Jérman

Langkung 100 taun ka pengker, Wilhelm Maybach sareng putrana Karl ngamimitian mérek mobil kelas luhur anu parantos janten legenda ngalambangkeun karajinan tangan anu tepat sareng perhatian kana detil sareng sababaraha unsur anu ngahartikeun mobil mewahna. Maybach hartosna méwah sareng kualitas anu awét sareng wijaksana. Kalayan fokus kana kelestarian, perusahaan nyingkahan sadaya bahan baku anu henteu ngagaduhan sumber ékologis anu kabuktosan. Pengrajin master damel sareng kulit anu pangsaéna, leuweung permata, tanduk alami tina kebo cai Asia, emas murni sareng intan.

3. Kayu kayu. Didamel di Portland, Oregon

Dina 2009, Eric Singer ngembangkeun prototipe kacamata na tina kai tina tangkal madrone, sapasang engsel kabinét anu karat sareng lénsa salvaged ti toko barangtol. Tujuanana: Nyiptakeun produk anu ngalangkungan individualitas sareng kaistimewaan anu ngan ukur tiasa dipanggihan di lingkungan alam. Kiwari, eyewear didamel tina kai, asétat, titanium atanapi batu sareng lénsa kualitas luhur pikeun panangtayungan panon. Koléksi diteukteuk, dibentuk, dirakit, réngsé sareng dikirim ti operasina di Oregon.

4. Xavier Derome. Didamel di Perancis

Kolot Derome dina bisnis ngadamel kacamata sareng Xavier nyetél studio na di sisi Walungan Loire, di Bracieux (1996). Anjeunna mangrupikeun panaratas dina prosés beungkeutan perekat tina sababaraha lapisan anu kandel sareng kacamata na ngiringan karajinan tradisional sareng téknologi modéren. Catetan khusus - perhiasan anu cocog.

5. Ete. Didamel di Perancis

Ete mangrupikeun terusan tina kulawarga manufaktur kacamata kulawarga anu tiasa dilacak deui opat generasi. Tradisi dimimitian di Perancis (1924) nalika Gustave Rege-Turo kacamata buatan tangan nganggo tanduk sareng cangkang kuya salaku bahan dasar. Ayeuna, bahan baku kalebet selulosa asétat (tina pepelakan katun). Téhnikna parantos diturunkeun ti bapa ka putra ka putri - anu ayeuna nuju mingpin organisasi sareng kumpulan Ete Lunettes.

6. Rigards. Didamel di Hong Kong

Ngaranna diadaptasi tina kecap Perancis "Wasalam" (katingali, titingalian) sareng logo tanda tangan anu nandakeun tautan kréatip tina kacamata sareng kacamata. Misi Rigards nyaéta mendakan deui harta karun soca kalayan fokus kana kualitas, gaya sareng kanyamanan. Desain aslina sareng nonconformist bari ngahargaan pangaruh vintage pikeun konsumén anu ngahargaan kapinteran sareng kamandirian.

7. Sospiri. Didamel di Itali

Ngaranna diideuan ku Ponte dei Sospiri di Venezia. Kumpulan mangrupikeun garis méwah tandatangan Ottica Veneta's optik sareng baju panonpoé anu diideuan ku arsitektur, warna, tekstur, kabeungharan Venice sareng renda ti Burano. Jalur ieu diideuan salaku upeti ka maestros Venesia sareng karajinanna. Pigura didefinisikeun ku panggunaan kristal Swarovski anu unggul, logam ringan, asétat Itali sareng hiasan artistik anu unik. Jalur ieu nyampur jaman Baroque sareng seni Bizantium.

8. Wissing. Didamel di Jérman

Perusahaan dimimitian di 1953 sareng ngahasilkeun pigura optik kualitas luhur di asétat. Kasohor ku sababaraha jinis warna sareng bentuk bahan multilayer nawiskeun kamungkinan pikeun warna sareng desain. Konsumén tiasa nyiptakeun gaya nyalira (kalebet bentuk pasagi, sagi opat, buleud sareng ucing-panon) dina kandel sareng tipis atanapi ipis sareng asétat klasik. Pilih hiji warna atanapi pelangi warna dina hiji pigura.

9. Nanovista Optik pikeun Barudak. Didamel di Kanada

Pigura Nano didamel nganggo bahan Siliflex anu ekslusif sareng dipaténkeun sareng 35 persén langkung énténg tibatan pigura asétat kalayan bérés awét sareng awét. Éta dianggap tahan banting sareng adaptasi sareng tips candi anu disaluyukeun sacara manual. Aranjeunna nawiskeun ogé mini-band anu tiasa diatur sareng kamungkinan sistem ngalereskeun bursa antara candi sareng headband. Ophthalmologists, optik, optometrists sareng pediatricians nyarankeun pigura Nano Baby pikeun resép visi pikeun murangkalih sareng PAUD.

10. La Loop (aksésori)

Fungsi Pantun cocog di La Loop, produk anu diciptakeun kusabab teu aya masalah anu sanés pikeun ngungkulan masalahna: Dimana kuring nempatkeun gelas kuring? Sutradara Kreatif sareng CEO, Elizabeth Faraut ngamimitian perusahaan langkung ti 17 taun ka pengker nalika anjeunna jengkel sareng kedah ngali sakitar tasna milari kacamata hideungna, sareng / atanapi kaleungitan éta. Ngagunakeun téknologi gelar 360 dina engsel loop, La Loop ngajaga kacamata aman sareng tempatna tanpa dibengkokkeun, dipulas atanapi digolongkeun. Produk na némbongan di Museum Seni Modern di New York sareng dianggo ku Brad Pitt, Julia Roberts sareng Heidi Klum

11. OYO Box

Sanés "ngan saukur kotak," éta mangrupikeun tempat anu khusus pikeun kumpulan soca anjeun. Dirancang ku Luba Stark sareng Michael Kriss, OYO dikembangkeun tina hanjelu Stark kusabab henteu ngagaduhan tempat khusus pikeun kacamata na.

12. Tetep beresih

Saatos nyéépkeun waktos milih-milih kacamata sareng ratusan (bahkan rébuan) dolar mésér produk, urang sering ngajaga bersih ku ngagunakeun Windex atanapi nyiduh. Para ahli nyatakeun yén ieu sama sekali sanés cara pikeun ngajaga optik atanapi kacamata hideung bersih sareng bébas-goresan. Cai keran, detérjen piring sareng anduk katun bersih bersih bakal tiasa dianggo (henteu nganggo anduk kertas); Nanging, pikeun waktos-waktos nalika anjeun ngajalankeun, Kelas sareng anduk anu parantos dilembabkeun bakal méréskeun masalah lénsa anu kotor atanapi smudged.

Ningali Di Hareup

Kacamata ayeuna dipilih dina cara anu sami pikeun milih sapatu anu urang anggo, baju anu urang mésér sareng gaya rambut sareng warna anu urang pikaresep. Kacamata parantos janten kumpul; pikir sapatu, perhiasan sareng arloji. Hilap hikmah konvensional anu ngadorong anjeun pikeun ningali bentuk rupa sareng warna panon anjeun - angkat sareng naluri anjeun sareng cobian kana bentuk, ukuran sareng warna anu énggal. Anjeun henteu nganggo sapasang sapatu unggal dinten, pikeun unggal kasempetan, naha anjeun panginten mikirkeun ngubaran hal anu aya dina raut anjeun kalayan kirang merhatoskeun. Kumpulan eyewear anu saé sanés nyenangkeun - mangrupikeun investasi.

© Dr. Elinor Garely. Tulisan hak cipta ieu, kalebet poto, henteu tiasa dihasilkeun tanpa idin tinulis ti panulis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dr. Elinor Garely - khusus pikeun eTN sareng editor dina kapala, wines.travel