Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pelopor Bantuan Internasional panaratas kuda dina kamanusaan

souri1
souri1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Nyetél agenda pikeun perjalanan petualangan sareng tujuan, Relief Riders International ngumumkeun 2 tunggang perjalanan anu spektakuler pikeun 2018: Andes Juli / Amazon Relief Ride liwat Ékuador sareng Pushkar Relief Ride Nopémber ka Pushkar Unta Pameran di Rajasthan, India.

Salami langkung ti dasawarsa, Relief Riders International nyandak penjelajah anu teu kaditu teu kadieu dina perjalanan tunggang kuda anu teu tiasa hilap ka pelosok Bumi anu paling jauh. Ti gunung sareng leuweung hujan di Amérika Kidul dugi ka dataran terbuka sareng gundukan bukit Rajasthan, masing-masing perjalanan nawiskeun petualangan anu teu hilap. Numpak bentang anu jauh sareng henteu murni pikeun nyayogikeun bantuan kamanusaan pikeun komunitas désa lokal, Relief Riders International sacara harfiah nyandak anjeun tina jalur anu keok.

Nyandak seni perjalanan anu laun kana ranah anu anyar, Relief Riders International sapertos ngeunaan filantropi sabab kapendakan diri: kabur tina ramé-raména kahirupan sapopoe pikeun nyetél deui, sambung deui sareng boot deui. Pikir énjing-énjing gugah handapeun kanvas ku sora birdong; dinten nyéépkeun dataran, lebak sareng gunung dina kuda Marwari sareng Criollo anu éndah; sareng sonten sakitar api unggun ngabagi carita safari nalika tuangeun anu raoseun.

Balik unggal tunggang gunung mangrupakeun sabab kamanusaan anu asli sareng mencét. Ti saprak 2004, Relief Riders International parantos ningkatkeun kahirupan 25,000 jalma, kalebet 18,700 murangkalih peuntas India, Turki sareng Ékuador. Éta ngagulung filantropi ieu anu ngabéréskeun Relief Riders Internasional sajaba ti safaris kuda anu sanés. Sedengkeun Andres / Amazon Relief Ride aya hubunganana sareng Palang Merah Ékuador sareng kalebet dua kubu médis (nutupan ophthalmology, kedokteran gigi, CPR sareng ginekologi), Pushkar Ride Nopémber pokus dina sumber daya sakola jauh; program Méré A Embe; sareng tempat kemah gigi, panon sareng médis.

Unggal numpak bénten sareng anu terakhir sareng sacara ati-ati diluyukeun sareng kelompok pengendara anu unik. The Andes / Amazon Relief Ride (ti 20 Juli - 1 Agustus 2018) dimimitian di Andean Plateau - tempat suku Quechua - sareng nuju turun ngalangkungan leuweung méga sateuacan nyebrang ka Amazon (ku pesawat, kanu sareng jalan) nyéépkeun waktos sareng urang Sàpara, hiji suku pribumi anu dipikaterang ku élmu pepelakan énsiklopédia. Samentawis éta, Pushkar Relief Ride (11 - 20 Nopember 2018) nyebrang ngaliwatan Gurun Thar kuno ka Pushkar Fair anu terkenal sacara internasional, pameran kuda sareng onta pangageungna: festival Rajasthani utama anu ngalibetkeun jogét tradisional, musik live, akrobatik, olahraga, tunggang gunung, anu ngical lokal sareng salametan sadidinten - tongtonan dina skala epik.

Relief Riders International mangrupikeun gagasan tina Alexander Souri anu - dina 2010 - nampi UN Positive Peace Award pikeun usaha kamanusaan na. Ngoméntaran petualangan ka taun 2018 Souri saurna:

"Lumayan ti pamandangan anu mengikat sareng tunggang gunung anu hebat, perjalanan urang langkung seueur tibatan petualangan ngalangkungan alam liar. Ti saprak mimiti, Relief Riders International parantos naratas perjalanan petualangan anu dipimpin kamanusaan, pokus ka komunitas anu jauh sareng sering diintip, mimitian ti jero leuweung hujan Amazonian dugi ka dataran kuno Rajasthan. Anu ngagaduhan sumanget pikeun petualangan milari tujuan pikeun perjalananana: cara pikeun nyandak bagian dina parobihan positip, kalibet sareng komunitas lokal sareng jauh ngarasa leres-leres sejajar sareng gumbira. Étos ieu aya di jantung Relief Riders International. "

Relief Riders International nawiskeun tilu perjalanan grup leutik unggal taun:

- Juli 2018 Andes / Amazon Relief Ride (20 Juli - 1 Agustus)
- Nopémber 2018 Pushkar Relief Ride (11 - 20 Nopémber)
- Pébruari 2019 Khimsar Relief Ride (Pébruari 19 dugi ka 2 Maret)

Kanggo langkung jelasna, punten klik di dieu atanapi nuturkeun @reliefriders dina Instagram.

Nyitak Friendly, PDF & Email