24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Komoros Ngabobol Warta wartos Seychelles Ngabebas Warta kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Turki Breaking News

Airlines Turki: Istanbul - Seychelles- Comoros

0a1a1a1
0a1a1a1

Saatos Mauritius sareng Madagaskar kalayan penerbangan sadayana-kargo, Turkish Airlines mukaan Moroni di Comoros ti 18 Juni. Perusahaan Turki nampi ti Comoros Civil Aviation wibawa anu diperyogikeun pikeun ngaluncurkeun tilu penerbangan mingguan nganggo Airbus A330 dugi ka Séptémber.

Turkish Airlines ngumumkeun penerbangan ti Paris, tapi pikeun nepi ka Moroni di Comoros penerbangan bakal ngalangkungan Istanbul di Turki sareng Mahe di Seychelles. Ti Séptémber Perusahaan Turki moal deui badarat di Komoro tapi bakal ngagampangkeun panumbu ti Nairobi sareng Dar-Es-Salam.

Komoro parantos diasingkeun ti dunya sanés kanggo waktos anu lami tapi ayeuna parantos dilayanan ku dalapan perusahaan udara: - Air Austral, Ewa, Air Madagascar, Air Tanzania, Ethiopian Airlines, Fly SAX, Kenya Airways, Precision Air sareng Int 'Air Iles dumasarkeun ti Anjouan. South Africa Airways ogé parantos ngumumkeun inténsi na pikeun ngaluncurkeun operasi ka Comoros tapi ieu henteu badé dimimitian. Jempe Radio ngalangkungan Corail Air Erick Lazarus, tilas Présidén sareng Pendiri Air Bourbon anu badé ngaluncurkeun Antar Pulo sareng Layanan Daérah ti Moroni di Comoros ku Bombardier CRJ100 tapi anjeunna nyarioskeun ngantosan sambungan jarak jauh ti Marseille Perancis anu pangaruh 25 Juni sareng Boeing 767 200ER.

Dua proyék sanésna ayeuna dina tahap perencanaan akhir. Nzuanair milik sababaraha kapribadian bisnis ti Anjouan, sareng Vigor milik Grup Hotel ti Tanzania anu ngagaleuh Hotel Cristal Itsandra. Aranjeunna ogé ngarencanakeun muka dua hotél deui di Moroni sareng Pusat Komérsial. Aranjeunna ogé ngarepkeun pikeun nembus dunya Penerbangan. Dina bagian na AB Aviation ngarepkeun ngabalikan deui tautan sareng Mayotte.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.