24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Berita Pantun Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Romantis Kawinan Bulan Madu Balanja Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Otoritas Pariwisata Thailand ngayakeun Simposium Kawinan pikeun pasar India

0a1a1a1a1a-2
0a1a1a1a1a-2

The Tourism Authority of Thailand, Mumbai and New Delhi, recently organized the 6th edition of Indian wedding Symposium and B2B session 2018 exclusively for the Indian market. Top 8 wedding planners from South and West of India and 10 wedding planners with 1 media from North and East of India were hosted in Thailand from April 23-27, 2018. The itinerary included the scenic route of Phuket-Khao Lak-Krabi-Bangkok. During the trip, the group visited numerous beautiful hotels in these destinations to evaluate their potential as ideal venues for grand Indian weddings.

Thailand mangrupikeun tujuan anu paling luhur pikeun pasangan kawinan ti sakumna dunya nyaéta Australia, Inggris, Amérika Serikat, Hong Kong sareng seueur deui. Otoritas Pariwisata Thailand sadar pentingna segmen kawinan di India sareng tujuan pikeun sasaran langkung seueur perkawinan India ngalangkungan program ieu.

Perjalanan disimpulkeun di Bangkok ku Simposium Perencana Kawinan sareng sési B2B dina dinten Jumaah 27 April di Centara Grand AT Central World, anu kalebet diskusi panel antara wawakil perencana, hotél, sareng Otoritas Pariwisata Thailand pikeun nguatkeun hubungan anu aya sareng narik langkung seueur perkawinan India di Thailand. Diskusi dituturkeun ku sési B2B anu mana perencana sareng sagala rupa panyumponan patepung sareng ngabahas prospek bisnis ka hareup.

Mr.Santi Chudintra, Wakil Gubernur Pasar Asia ngahaturkeun wilujeng sumping ka perencana kawinan India sareng 26 sektor Swasta Thailand. Anjeunna ogé nyungkeun pesen ka perencana kawinan India yén aranjeunna mangrupikeun pangaruh anu pangpentingna pikeun ngabantosan ngamajukeun Thailand salaku tujuan kawinan anu paling dipikaresep saatos aranjeunna gaduh pangalaman langsung sareng diajar naon anu ditawarkeun ku Thailand tina perjalanan familiarization ieu.

He further added “India is one of the key markets for us, last year we witnessed more than 300 Indian weddings in Thailand and we aim at doubling the number by the end of 2018. Through this program we get to understand the ever changing trends and demands of the client and simultaneously get to showcase the varied offers Thailand has in store”.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov