BestCities: Delegasi Bogotá pikeun nganut 'Kakuatan Jalma'

0a1a-80
0a1a-80

Paguyuban ti sakumna dunya badé turun di Bogotá, Kolombia, Désémber ieu, salami saminggu pikeun panyatur anu mereun, bengkel anu ngajantenkeun pamikiran sareng jejaring saderhana téma Kakuatan Jalma dina BestCities Global Forum taunan. Narékahan pikeun ngahontal peunteun kasuksésan 100% ti utusan pikeun sataun katilu, program pikeun Forum 2018 dikemas ku kagiatan anu bakal ningkatkeun kamampuan éksékutip asosiasi.

Detil ngeunaan naon anu diarepkeun tina Forum taun ayeuna diungkabkeun énjing ieu dina sasarap média anu diayakeun ku BestCities salami IMEX Frankfurt. Dilaksanakeun kerjasama sareng Biro Konvénsi Greater Bogotá (GBCB), téma taun ieu bakal museur kana The Power of People. Ngabantosan mempermudah jalma pikeun ngalakukeun langkung seueur, kampanye The Power of People nyarioskeun kamampuan pikeun jalma pikeun ngarobih paduli lingkunganana.

Dina waktos dimana masalah geopolitik atanapi wates agama tiasa nyiptakeun halangan pikeun ngabagi pangaweruh sareng kolaborasi, industri acara geus pernah miboga peran leuwih penting maén. BestCities kasampak pikeun alamat ieu ku bringing babarengan 12 kota mitra ti sakuliah dunya nu promosi tingkat pangluhurna standar pikeun konferensi sarta acara. Éta nyorong aranjeunna ningali saluareun pariwisata sareng ngantunkeun warisan anu langgeng. Ku ngayakeun Forum Global taunan éta netepkeun pikeun ngadidik eksekutif asosiasi senior penting ngeunaan pentingna topik ieu bari ogé nunjukkeun 12 tujuan kelas luhur. Program Power of People bakal tujuanana pikeun ngatasi masalah ieu, ngahasilkeun diskusi progresif sareng ngamajukeun panyabab rapat internasional.

Forum taun ayeuna bakal ningali sauntuyan panyatur anu matak kaasup:

• Rick Antonson "eksekutif teu kahaja" sareng mantan CEO Pariwisata Vancouver. Saatos ngumbara di dunya, nyerat lima buku sareng maénkeun bagianana dina sababaraha prestasi anu paling kasohor di Kanada, Rick bakal nyandak jalan anu henteu nuturkeun pangalaman dina program bari ngabahas waktosna di Pariwisata Vancouver.

• Lina Tangarife, Diréktur Tanggung jawab Sosial di Aliansi Sosial Uniandinos. Ahli dina manajemén strategis Organisasi Paguyuban Sipil, anjeunna parantos ngamangpaatkeun kakuatan masarakat ku nguatkeun sukarelawan dina perusahaan, pamaréntah sareng organisasi non-pamaréntah.

• Neyder Culchac, pamimpin ngora. Ti daérah anu disebat Putumayo di belah kidul-kuloneun Columbia, Neyder tumuh dikepung ku konflik tapi anjeunna nekad henteu ngantepkeun ieu nahan anjeunna tina ngalakukeun parobihan anu positip. Nyiptakeun inisiatif anu ngarobih kahirupan 480 kulawarga dina komunitasna, Neyder bakal ngabagi carita hirupna sareng ngadidik delegasi ngeunaan kakuatan tékad.

Balik pikeun sataun kadua, Sean Blair, anu gaduh ProMeet, bakal mempermudah Forum taun ayeuna. Diayakeun di Pusat Konvensi Agora Bogotá, ngan ukur dua mil ti pusat bersejarah Bogotá, forum opat dinten kalebet sababaraha rundingan, bengkel interaktif sareng program budaya pikeun diajar ngeunaan daérah sareng budaya Amérika Latin.

Sapertos taun-taun sateuacanna, delegasi bakal ngiringan Dinner Duta Besar kanggo pendak sareng réncang-réncang, duta besar lokal sareng kontak konci anu masihan aranjeunna kasempetan pikeun ngawangun hubungan sareng numuwuhkeun jaringanna di penjuru dunya. Rapat City Café anu populér sareng kasempetan jejaring sosial balik deui sareng sadayana 12 mitra BestCities anu hadir (Berlin, Bogotá, Cape Town, Copenhagen, Dubai, Edinburgh, Houston, Madrid, Melbourne, Singapura, Tokyo sareng Vancouver).

Paul Vallee, Ngatur Diréktur BestCities Global Alliance nyarios: "Kalayan program pendidikan, wawasan sareng jaringan anu teras-terasan, Forum Global BestCities anu katilu bakal masihan utusan pamahaman anu langkung jero ngeunaan konperénsi kakuatan sareng rapat kedah nyiptakeun parobihan ngalangkungan masarakat, sareng kasempetan pikeun ngahasilkeun warisan anu awét. Éta ngawangun janten acara anu luar biasa ku kisaran panyatur, bengkel sareng sési jejaring.

"Kami damel di industri dimana jalma leres-leres janten inti tina sagala hal anu urang lakukeun. Téma Daya Rahayat sareng kampanyeu bakal dianggo pikeun nyorot seueur jalma anu mereun anu damel pikeun langkung hadé industri sareng nyiptakeun warisan anu berkekalan.

"Sadayana bungah pisan pikeun angkat ka ibukota Amérika Latin pikeun Forum Global taun ayeuna. Bogotá mangrupikeun hiji-hijina tujuan di Amérika Latin dina Forum Global janten éta bakal pinuh ku pangalaman budaya anyar pikeun saha waé anu dipikaresep. Rahayat ngadamel kota ieu sareng janten tujuan anu sampurna pikeun janten tuan rumah taun ayeuna. Kuring ngadorong sadaya delegasi anu minuhan kriteria pikeun ngadaptar pikeun sumping sateuacan kasép. ”

Jorge Mario Díaz ti Biro Konvénsi Greater Bogotá nyarios: "Sakumna kota dikaluarkeun pikeun ngayakeun Forum Global taun ayeuna. Sadayana sibuk nyiapkeun sareng nempatkeun sagala anu tiasa dilakukeun pikeun ngajantenkeun Forum henteu ngan ukur berkesan sareng pendidikan tapi ogé pikeun mintonkeun Kakuatan Jalma tina anggota aliansi.

"Kuring resep pisan nyandak forum anu kawéntar ieu ka kota kami, sareng ogé tiasa ngabagi jalma-jalma sareng budaya Amérika Latin anu hadé sareng anu hadir.

Pikeun taun munggaran, téma Forum Global parantos dibagi liwat kampanye digital anu dipimpin ku GBCB. Kampanye dimaksudkeun pikeun masihan pamahaman anu nyata sareng hartos yén The Power of People ngagaduhan dina industri anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngarobih. Sadayana 12 mitra BestCities Global Alliance parantos nunjukkeun dukunganana kana kampanye. "

Pikeun taun munggaran, téma Forum Global parantos dibagi liwat kampanye digital anu dipimpin ku GBCB. Kampanye dimaksudkeun pikeun masihan pamahaman sareng hartos anu nyata pikeun kakuatan jalma dina industri anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngarobih. Sadayana 12 mitra BestCities Global Alliance parantos nunjukkeun dukunganana pikeun kampanye.

Pendaptaran pikeun BestCities Global Forum Bogotá ayeuna kabuka. Bébas pikeun ngiringan, sareng penerbangan sakitar perjalanan, akomodasi sareng tuangeun pikeun sadayana anu hadir dina éksékutip asosiasi internasional anu mumpuni katutupan ku BestCities.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali