Ningali Déwan Pariwisata Afrika sareng anggota di 26 nagara

ICTPNEWETN
ICTPNEWETN

nu Déwan Pariwisata Afrika mangrupakeun kemitraan umum-swasta sareng hiji pesen anu kuat. Pesen ieu pikeun nyaritakeun dunya yén Pariwisata Afrika janten hiji tujuan sareng kabuka pikeun bisnis. Afrika mangrupikeun buana anu aman sareng ngabagéakeun wisatawan, investasi, sareng kemitraan kalayan panangan terbuka. Déwan Pariwisata Afrika ogé ngabagéakeun para pamimpin pariwisata ti sakitar Afrika sareng sésana dunya kalayan panangan terbuka pikeun nyandak kapamimpinan, inovasi sareng kasempetan investasi.

Pimpinan pariwisata sadar yén drive ieu pikeun Afrika tiasa babarengan. Ninggalkeun politik sareng narik minat pamimpin pariwisata ngiringan platform énggal ieu pikeun ngudag. Dewan Pariwisata Afrika sadayana ngeunaan ningkatkeun usaha, investasi sareng kasadaran positip pikeun buana anu sering dipohokeun.

Salaku salah sahiji sponsor munggaran sareng anggota pendiri, Grup iFREE di HongKong  mangrupikeun perusahaan global anu naratas cara-cara anyar pikeun tetep nyambung dina dunya perjalanan sareng komunikasi sélulér.

Tina telepon internasional sareng solusi roaming data kana konéktipitas Wi-Fi sareng produk perjalanan anu unik, Grup iFREE parantos netepkeun tujuan pikeun ngarusak halangan sareng ngadeukeutkeun dunya, sareng Afrika pasti aya dina agenda aranjeunna.

Déwan Pariwisata Afrika

Déwan Pariwisata Afrika

Anu karek dibentuk Déwan Pariwisata Afrika  dumasar kana inisiatif pangénggalna anu ditetepkeun ku Koalisi Internasional Mitra Pariwisata (TIK) 

Média perjalanan resep ka Afrika sareng nunjukkeun. Dina hiji bulan wartawan sareng publikasi ti sagala penjuru dunya janten babaturan média ngadukung Dewan Pariwisata Afrika.

Dewan Pariwisata Afrika umurna nembé sabulan pondok sareng parantos nelepon pikeun anggota pendiri. Sawala anu aktif lumangsung. Ngan ayeuna Déwan Pariwisata Afrika parantos nampi 100 anggota anyar sareng seueur deui anu hoyong janten panaratas dina gerakan ieu pikeun Afrika, ku urang Afrika ku dukungan dunya.

Asosiasi nyayogikeun sajalan, panilitian anu jero, sareng kajadian anu inovatif pikeun anggotana.

  •  Dina kerjasama sareng anggota sektor swasta sareng publik, Dewan Pariwisata Afrika (ATB) ningkatkeun kamekaran berkelanjutan, nilai, sareng kualitas perjalanan sareng pariwisata ka-ti-sareng-di jero Afrika.
  • Asosiasi nyayogikeun kapamimpinan sareng naséhat pikeun individu sareng koléktif pikeun organisasi anggotana.
  • Asosiasi ngembangna kasempetan pikeun pamasaran, hubungan umum, investasi, mérek, promosikeun sareng ngawangun pasar khusus.

Kegiatan ayeuna:

Anggota ayeuna didaptarkeun di nagara-nagara ieu:

ATB dina prosés ngumumkeun déwan awal Pimpinan Pariwisata Afrika sareng dina prosés ngahijikeun kagiatan anu dilakukeun ku mitra Pariwisata Afrika anu sanés dina hiji hateup.

Milarian CEO anu parantos dimimitian sareng namina selebriti pariwisata mérek anu ngaréspon.

Organisasi parantos sumping jauh ti pengumuman munggaran  diterbitkeun ku eTurboNews on April 6, 2018.

Milarian anggota pendiri Dewan Pariwisata Afrika masih dina.
Gabung sareng ATB gampang. Kakara nganjang www.africantourismboard.com teras pencét dina gabung kami salaku membe ar. 

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | TravelIndustry News