Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kemenangan anu hébat pikeun Real Madrid di ibukota Serbia

DSC_1757
DSC_1757

Real Madrid parantos janten tim juara tina Turkish Airlines EuroLeague Final Four 2018 anu pikabungaheun, saatos kameunangan tegak 85-80 ngalangkungan sainganna Fenerbahçe Doğuş Istanbul di gradetark Arena Belgrade. Kemenangan ieu ogé singkatan tina 10th EuroLeague Championship tina wawakil Spanyol.  

The Final Four datang kajuaraan dina kajawaraan baskét tingkat luhur Éropa salami sabtu minggu di Štark Arena, arena jero rohangan paling ageung Sérbia. Sareng juara anyar Real Madrid dinobatkeun salaku juara dina Minggu kaping 20 Méi dina tahap pamungkas tina Turkish Airlines EuroLeague.

Jumaah wengi ningali pertandingan mimiti Final Opat. Juara juara Fenerbahçe Doğuş Istanbul sareng Žalgiris Kaunas maénkeun pertandingan semi-final awal turnamén taun ayeuna jam 18.00 (waktos lokal) dituturkeun ku CSKA Moscow sareng Real Madrid jam 21.00. Kaleungitan pertandingan ieu, Žalgiris Kaunas sareng CSKA Moskow teras silih adu pikeun pertandingan tempat katilu dina dinten ayeuna tabuh 17.00 sareng Game Championship lumangsung antara Fenerbahçe Doğuş Istanbul sareng Real Madrid jam 20.00.

Nalika Žalgiris Kaunas meunang pertandingan nomer katilu 77-79 ngalawan CSKA Moskow saatos pertandingan mimitina dinten ieu, Real Madrid parantos meunang kemenangan 85-80 ngalawan sainganna Fenerbahçe Doğus Istanbul dina akhir pertandingan Championship di gradetark Arena di Belgrade. Jawara meunang pertandingan saatos nyatet hasilna ieu;

Ø Periode kahiji; FB 17-21 RM

Ø Periode Kadua; FB 40-38 RM

Ø Periode Katilu; FB 55-63 RM

Ø Periode Kaopat; FB 80-85 RM

Salaku pusat bumi Turki Airlines, dina 2017 Final Opat, Istanbul parantos dua kali maénkeun juara sareng pikeun Final Opat 2018, ibukota Serbia ditempatan pikeun ngabagéakeun anu pangsaéna dina baskét. Malem na puncakna di Real Madrid hasil ngasongkeun piala Turki Airlines EuroLeague 2018 anu diidam-idam ku balaréa sareng disiarkeun ku langkung ti 32 penyiar di langkung ti 175 nagara.

Mr Ilker Aycı, Pupuhu Déwan Airlines Turki sareng Komite Eksékutip, mairan ngeunaan final anu pikabungaheun antara Fenerbahçe Doğuş Istanbul sareng Real Madrid; "Belgrade nyayogikeun latar anu spektakuler pikeun deui Airlines Airlines EuroLeague Final Four anu pikabungaheun, didieu di ibukota Serbia pikeun anu munggaran. Salaku Turkish Airlines kami hoyong hatur ka Belgrad pikeun silaturahmi haneut anu nunjukkeun dina tilu dinten ka pengker. Final Opat bersaing dina kajawaraan baskét anu paling kawéntar sareng tingkat luhur Éropa kalayan olah raga sareng tanaga anu jelas. Salametan anu tulus pikeun juara terakhir Real Madrid sareng saingan anu suksésna Fenerbahce Dogus Istanbul anu ngajantenkeun pertandingan akhir ieu janten pésta anu pikaresepeun. "

Dina upacara panghargaan di Istana Sérbia dina 19 Méi, lima bintang pangbadagna dina kompetisi 2017-18 diumumkeun; Nick Calathes ti Panathinaikos Superfoods Athena, Nando De Colo ti CSKA Moskow, Luka Doncic ti Real Madrid, Tornike Shengelia ti KIROLBET Baskonia Vitoria Gasteiz, sareng Jan Vesely ti Fenerbahce Dogus Istanbul. Salaku tambahan, MVP EuroLeague, Luka Doncic ti Real Madrid dileler 1.000.000 Mil & Smiles Travel mil ti FFP anu nguntungkeun tina Turkish Airlines.

Salaku anu disponsoran ku Turkish Airlines, hiji-hijina maskapai anu ngapung ka langkung seueur nagara sareng tujuan internasional di dunya, kajawaraan Final Opat deui nawiskeun para pecinta olahraga di sekitar lingkungan sareng pangalaman anu unik. Dina sumanget leres Airlines Turki, kagiatan 'pikaresepeun béda' dilakukeun ku tim ti Turkish Airlines sareng EuroLeague. Ieu ogé mangrupikeun kasempetan pikeun neraskeun sareng inisiatif anu dilakukeun ku OneTeam, program tanggung jawab sosial perusahaan EuroLeague anu didamel kalayan dukungan maskapai maskapai Turki di 2012.

Baskét EuroLeague didirikeun taun 2000 salaku persaingan baskét anu paling penting di Éropa, 2010 ningali Turkish Airlines janten sponsor judul resmi kajuaraan éta ogé sponsor ti babak final. Komitmen Turki Airlines kana pertandingan éta teras-terasan, sareng sponsor pikeun Baskét EuroLeague bakal dilanjutkeun ngajalankeun salami dua taun deui dugi ka 2020.

 

 

Nyitak Friendly, PDF & Email