Paraguay nuturkeun AS sareng Guatemala, muka kedutaan di Yerusalem

0a1-71
0a1-71

Paraguay muka kedutaan Israélna di Yerusalem dinten Senén, nagara kadua nuturkeun Amérika Serikat dina ngalih ti Tel Aviv.

Présidén Paraguayan Horacio Cartes sareng Perdana Menteri Israél Benjamin Netanyahu ngahadiran upacara pelantikan.

Amérika Serikat ngalihkeun kedutaanna ka Yerusalem saminggu kamari, memicu amarah Paléstina.

Léngkah Washington dituturkeun ku Guatemala dina Rebo.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN