Cargo Étiopia ngaluncurkeun penerbangan kargo Incheon ka Atlanta ngalangkungan Anchorage

Cargo Étiopia ngaluncurkeun penerbangan kargo Incheon ka Atlanta ngalangkungan Anchorage
Cargo Étiopia ngaluncurkeun penerbangan kargo Incheon ka Atlanta ngalangkungan Anchorage

Kargo Étiopia & Logistics Services, Operator Jaringan Kargo Terbesar di Afrika, parantos ngaluncurkeun rute Trans-Pasipik, dugi ka Incheon ka Atlanta ngalangkungan Anchorage efektif 09 Nov 2020. Étiopia ngoperasikeun B777-200F, salah sahiji pesawat anu paling téknologi maju dina jalur éta, nawiskeun jasa angkutan barang anu luar biasa ka konsumén panerusan kargo kami di sakumna dunya kalayan jam penerbangan anu dikurangan, konektipitas anu lancar sareng payload anu langkung saé.

Ngeunaan jasa anyar, CEO Grup Étiopia, Mr Tewolde GebreMariam, nyarios, "Kami resep parantos ngaluncurkeun jasa angkutan barang pangénggalna pikeun konsumén Cargo Forwarder kami di dunya, ngalangkungan ti Incheon ka Atlanta via Anchorage dina krisis pandemi global ayeuna dimana gancang dina manajemén ranté suplai diperyogikeun pisan pikeun nganteurkeun barang anu diperyogikeun. Jasa kargo anyar kami bakal ngirangan total waktos transportasi udara sacara signifikan antara Asia Pasipik sareng Amérika Kalér ngagampangkeun perdagangan global gancang sareng éfisién. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali