24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Warta Breaking Brasil Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Industri maskapai Brasil pikeun meunangkeun deui 80% kapasitas na dina bulan Désémber

Industri maskapai Brasil pikeun meunangkeun deui 80% kapasitas na dina bulan Désémber
Ronei Glanzmann, kapala Sekretariat Penerbangan Sipil Nasional
Ditulis ku Harry S. Johnson

Rata-rata penerbangan harian Brazil turun tina aslina 2,500 dugi ka 200 salami Covid-19 période lockdown pandemi.

Dina sababaraha bulan kalayan gelombang pangluhurna Covid-19 kasus, maskapai Brasil ngirangan operasionalna ku 99 persén.

Tapi ayeuna, séktor penerbangan sipil Brasil sigana mundur tina pangaruh kuat pandemi COVID-19, sareng dina Désémber ngarepkeun bakal beroperasi dina 80 persén kapasitas anu didaptarkeun dina bulan anu sami taun ka tukang, Ronei Glanzmann, kapala Sekretariat Penerbangan Sipil Nasional, saurna dina forum anu disponsoran ku Kamentrian Infrastruktur.

Dina sababaraha minggu ka pengker, parantos kajantenan dina kagiatan maskapai Brasil.

Penerbangan internasional dina bulan Désémber diharepkeun janten sakitar 45 persén kapasitas ditingali sataun katukang.

Éta "mangrupikeun angka anu saé dibandingkeun sareng nagara Amérika Kidul sanés," saur Glanzmann.

"Di pasar internasional, pamulihan langkung laun sabab urang gumantung kana pasar sanés," saurna. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.