24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil kandaraan Rusiah Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Kumaha Ngamimitian Perusahaan Pindah Suksés?

Kumaha Ngamimitian Perusahaan Pindah Suksés?
Kumaha Ngamimitian Perusahaan Pindah Suksés?
Ditulis ku Harry S. Johnson

Ngamimitian bisnis dina ékonomi anu tangguh ieu sok janten résiko, tapi éta henteu hartosna urang kedah nyerah dina impian sareng tetep dimana urang ayeuna. Upami anjeun ngarencanakeun badé ngamimitian perusahaan ngalih anjeun, maka anjeun parantos nyandak inisiatip anu saé. Éta pastina bisnis anu nguntungkeun, sareng upami anjeun ngajalankeunana ku jalan anu leres, anjeun bakal tiasa mekarkeunana saluareun imajinasi anjeun. Nanging, ngajalankeun perusahaan anu suksés sanés sapotong kuéh sabab nyababkeun seueur tantangan. Tina filing a boc 3 formulir pikeun nampi sertifikasi FMCSA anjeun pikeun nanganan transportasi sacara épisién, anjeun kedah ngatur seueur hal sakaligus. Anjeun ogé kedah hariwang ngeunaan nyéwa gudang ageung sareng treuk ageung sabab anjeun henteu peryogi pisan di awalna. Anjeun tiasa ngamimitian alit, sareng pas ngamimitian ngahasilkeun pendapatan, anjeun tiasa ngagedekeun bisnis laun. Dina tulisan ieu, kuring parantos nyebatkeun sababaraha sarat sareng léngkah anu anjeun henteu kedah ngémutan pisan nalika ngamimitian perusahaan anu pindah. Hayu urang tingali:

Nyusun Rencana Usaha

Pikeun ngamimitian prosésna, anjeun kedah nyusun rencana bisnis anu leres. Henteu janten masalah naha anjeun ngamimitian perusahaan anu ageung atanapi anu alit; anjeun moal tiasa ngalakukeun éta hasil tanpa rencana bisnis. Rencana bisnis anjeun bakal janten pituduh anjeun salami prosés, sabab éta bakal nyaritakeun kumaha ngadegkeun perusahaan anu ngalih. Éta ogé bakal ngabantosan anjeun pikeun nyebarkeun pasar sareng sumberdaya, ngamungkinkeun anjeun fokus dina kasempetan anu sayogi. Éta ogé bakal ngabantosan anjeun ngaidentipikasi masalah poténsial anu anjeun tiasa nyanghareupan salami prosedur supados anjeun tiasa ngungkulanana langkung saé. Rencana bisnis bakal maksakeun anjeun mikirkeun kumaha anjeun tiasa bénten sareng perusahaan sanés, anu bakal ngabantosan anjeun nangtung di pasar. 

Idin Perhubungan sareng Pindah

Anjeun moal tiasa ngamimitian perusahaan anu pindah tanpa otorisasina légal, sareng éta sababna anjeun bakal meryogikeun ijin anu tangtu sateuacan anjeun mimiti nawiskeun jasa anjeun ka umum. Departemen Perhubungan AS, alias DOT, parantos netepkeun aturan sareng standar anu anjeun kedah patepung pikeun kéngingkeun lisénsi anjeun. Mimiti, anjeun kedah kéngingkeun nomer USDot, anu diperyogikeun pikeun panggerak anu nyayogikeun jasa antar nagara sareng anu beurat gabungan 10,000+ pon. Anjeun ogé peryogi lisénsi tambahan sapertos Moving Tariff sareng sertifikasi FMCSA, anu anjeun kedah filekeun formulir BOC-3. Anjeun kedah neraskeun deui waé nalika anjeun ngagaduhan sadayana lisénsi sareng sertifikasi anu diperyogikeun.

Investasi dina Parangkat Pindah

Upami anjeun ngamimitian alit, maka anjeun moal hariwang teuing perkawis transportasi sabab anjeun tiasa sering nyéwa van atanapi treuk kanggo padamelan éta. Nanging, anjeun kedah nanem modal dina alat-alat pindah anu anjeun peryogikeun dina prosés. Barang anu mindahkeun anu anjeun peryogikeun kalebet tali, sabuk perabotan, boneka, sareng bantalan obah. Anjeun ogé peryogi bahan bungkus sareng bungkus, janten ulah ragu mésér éta sacara ageung. Disarankeun anjeun nimbangkeun investasi dina treuk anyar sareng awak anu gerak anu tiasa nyalametkeun anjeun seueur repot.

Entong ragu Ngaiklan

Upami anjeun hoyong perusahaan anjeun langkung gancang, anjeun kedah ngiklankeunana. Perusahaan ngan ukur saé gambarna, sareng anjeun tiasa ngawangun gambar mérek séhat pikeun perusahaan pindah anjeun kalayan bantuan iklan. Kahiji, anjeun kedah nyiptakeun logo sareng tema warna pikeun mérek anjeun sareng lengket éta. Saatos éta, anjeun tiasa nganggo cara iklan tradisional boh digital pikeun ngahontal target pemirsa. Disarankeun anjeun mimitian ku iklan digital dina platform sapertos Facebook sareng Instagram sabab henteu ngan ukur langkung mirah, tapi ogé ngahasilkeun hasil gancang.

Asuransi Transportasi sareng Pindah

Anjeun ngan saukur henteu tiasa ngajalankeun perusahaan anu pindah upami anjeun teu ngagaduhan kawijakan asuransi anu pas. Nalika anjeun mindahkeun barang-barang batur ti hiji tempat ka tempat anu sanés, aya seueur hal anu tiasa lepat. Upami kacilakaan kajantenan dina prosés, anjeun kedah mayar tina saku anjeun, anu tiasa nyababkeun sagala rupa gangguan. Éta sababna anjeun kedah kéngingkeun kargo sareng tanggung jawab pikeun nangtayungan perusahaan sareng klien anjeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.