24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Awards Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos resorts piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Sendal Resorts Internasional Menang ageung dina 2020 World Travel Awards

Sendal Resorts Internasional Menang ageung dina 2020 World Travel Awards
Sendal Resort

Sandals Resorts International (SRI) ngumumkeun yén perusahaan parantos nampi opat penghargaan bergengsi dina 27 taunth Final Travel Dunya taunan Final dina 27 Nopémber 2020. Anu penting, Sendal Resorts Internasional disebatna Perusahaan Terkemuka Di Dunia Anu Terkenal pikeun 25 nuth taun berturut-turut, netepkeun palang salaku pamimpin industri dina rohangan sadayana inklusif.

Dina total Sendal Resorts Internasional nyandak opat piala, nguatkeun posisi perusahaan salaku trailblazer industri di rohangan sadayana. Penghormatan luhur perusahaan Resor Karibia kalebet:

Perusahaan Inklusif Sadaya-Diantara Dunya 2020Sendal Resorts Internasional
Merek Resort Kulawarga Sadaya-Inklusif Anu Dipimpin Di Dunya 2020Resor pantai
Resor Sadaya-Inklusif Anu Leungit di Dunya 2020Sendal Grénada
Perusahaan Objek Wisata Karibia Terkenal Di Dunia 2020Pulo Rute Karibia Petualangan

"Kami di luar tempat handap pikeun diakuan salaku perusahaan sadaya-inklusif terkemuka di dunya ku World Travel Awards salami 25 taun berturut," saur Gordon "Butch" Stewart, Pendiri sareng Ketua Sandals Resorts International. "Sanaos tantangan anu disanghareupan ku industri perjalanan salami taun 2020, penghargaan ieu mangrupikeun buktos pikeun dédikasi tim anu tetep pikeun mastikeun Sandals Resorts mangrupikeun palanggan anu merek tiasa percanten."

Taun ieu mangrupikeun salah sahiji buku pikeun Sandals Resorts International. Henteu ngan ukur Sandals Resorts anu meunang Perusahaan Terkenal Di Dunia, tapi Resor pantai - mérek sadaya-inklusif ramah-kulawarga na - dingaranan éta Merek Resort Kulawarga Sadaya-Inklusif Anu Dipimpin Di Dunya pikeun 23 nurd sataun padeukeut. Kalayan tilu resort anu megah ngalangkungan Jamaika sareng Kapuloan Turks & Caicos, sareng Resort kaopat anu datang ka Pulo St. Vincent sareng The Grenadines, Pantai Resorts parantos ngartikeun ulang pangalaman liburan kulawarga ku nawiskeun ngewa Karibia kanggo sadayana - naha anjeun budak leutik , tween, rumaja atanapi déwasa.

Salajengna, Resort anu nyandak inovasi saluareun wilayah imajinasi, Sendal Grénada, dingaranan éta Resor Sadaya-Inklusif Anu Leungit di Dunya 2020, ku World Travel Awards. Kalayan kolam renang pribadi na, curug, curug Love Nest Butler Suites® sareng 5-Star Global Gourmet ™ di 10 réstoran anu sanés, Sandals Grenada mangrupikeun mundur romantis anu pamungkas pikeun pasangan anu di bandung. Sandals Grenada ogé nembe dipasihkeun salaku Grenada's Best MICE Hotel 2020 ku World MICE Awards, acara adina World Travel Awards ', anu ngagaduhan fungsi pikeun ngagungkeun sareng ngahargaan kaunggulan dina pariwisata MICE.

Nyandak ka bumi, éta Perusahaan Objek Wisata Karibia Terkenal Di Dunya pikeun 10 nuth sataun nyaéta perusahaan adina Sandals Resorts International Pulo Rute Karibia Petualangan. Island Routes nawiskeun para tamu pangalaman di luar situs anu leres-leres neuleumkeun aranjeunna dina budaya lokal sareng kaindahan anu ditawarkeun kapuloan.

World Travel Awards didirikeun taun 1993 pikeun tujuan ngan ukur pikeun ngaku sareng ngarayakeun prestasi dina sagala bidang industri perjalanan sareng pariwisata sadunya. Kiwari, mérek World Travel Awards diakuan sacara global salaku ciri khas kualitas luhur, kalayan juara netepkeun patokan anu dipikahoyong ku sadayana. Unggal taun World Travel Awards nutupan dunya ku séri upacara gala régional anu dipentaskeun pikeun mikawanoh sareng ngagungkeun kasuksesan masing-masing sareng koléktif dina unggal daérah géografis konci.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan Resort-unggul pangajén ieu, mangga buka www.sandals.com jeung www.beaches.com

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.