24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri wartos Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Andalusia mangrupikeun tujuan anu pang populerna di Éropa

Andalusia mangrupikeun tujuan anu pang populerna di Éropa
Andalusia mangrupikeun tujuan anu pang populerna di Éropa
Ditulis ku Harry S. Johnson

Andalusia nawiskeun seueur kamungkinan pikeun acara. Andalusia, sareng khususna daérah Cadiz, mangrupikeun tujuan anu pang populerna di Éropa kalayan infrastruktur anu saé berkembang.

Andalusia sareng daérah Cadiz mangrupikeun tempat paling kidul di 17 komunitas otonom Spanyol sareng tempatna di daratan. Andalusia wawatesan sareng Castile-La Mancha sareng Extremadura di beulah kalér sareng Laut Tengah sareng Samudra Atlantik di beulah kidul. Murcia aya di panto panto na ka wétan sareng Portugal di kulon.

nu Wilayah Cadiz khususna parantos janten tujuan anu sibuk pikeun panata acara sareng insentif mangtaun-taun. Ieu ogé kalebet pabrik mobil. Wartawan otomotif anu mana anu henteu pernah dugi ka daérah Cadiz? Henteu kirang pikaresepeun, nyaéta "Andalusia" anu henteu dikenal, contona Costa de la Luz ("Basisir Cahaya"), anu bentang sapanjang basisir Atlantik ti muara Guadiana di wates Spanyol-Portugis dugi ka Tarifa di Selat Gibraltar.

Costa de la Luz cuaca stabil 360 dinten sataun. Suhu siga spring ogé tiasa dipendakan di dieu dina usum salju - ngan sakitar 3.5 jam ku pesawat ti Jérman. Sareng kaayaan jalan anu sampurna, lumayan dipikahoyong pikeun acara mobil, anu sering diayakeun di dieu. Sakabéh jaringan jalan teras teras-terasan diperbarui sareng dimekarkeun dina sababaraha taun terakhir. Pikeun unggal jenis mobil - naha 4-wheel drive, mobil olahraga, limosin atanapi kendaraan komersial sareng truk - aya kaayaan jalan anu pas: Serpentines, jalan di sisi laut, medan luar jalan sareng bahkan trek balap sayogi di Cadiz daérah.

Jalan tol, jalan tol sareng jalan nagara nyandak anjeun ngalangkungan alam anu teu murni sareng lanskap anu teu maju, anu boro-boro bakal robih kusabab kaayaan anu ketat anu ditumpukeun ku aparat. Teu aya hotél anu tiasa didamel langkung luhur tibatan tangkal palem, anu jangkungna sakitar dua lantai. Antara unggal hotél sareng laut umumna mangrupakeun cagar alam.

Aksés ka Wilayah Cadiz sareng Costa de la Luz tiasa diatur ngalangkungan bandara Jerez.

Infobox:
Langkung tina Cadiz
Wawaran Gastronomic of Cadiz
Wawaran budaya Cadiz
Cadiz olahraga
Diréktori:
catering
Pabrik Anggur (ogé pikeun acara)
bantuan
rental mobil

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.