24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Déwan Pariwisata Afrika Awards wartos Ngawangun deui Tanzania Ngabobol Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Tanzania dingaranan Tujuan Afrika Anu Paling Pikaresepeun

Tanzania Dijenkeun Tujuan Afrika Anu Paling Pikaresepeun
Tanzania

Peserta dina Poé Pariwisata Afrika munggaran anu diayakeun tanggal 26 Nopémber di Nigeria milih Tanzania salaku tujuan wisata anu paling pikaresepeun sareng pikaresepeun di Afrika.

Peserta Poé Wisata Wisata Afrika (ATD) anu munggaran dipénta pikeun milih nagara Afrika anu pangsaéna pikeun wisata. Pamilih polling milih Tanzania salaku tujuan safari Afrika anu paling pikaresepeun, dituturkeun ku Mozambik sareng Nigeria.

Panitia Dinten Pariwisata Afrika sareng Déwan Pariwisata Afrika (ATB) Duta Besar di Nigeria, Ibu Abigail Olagbaye, anu ogé Kapala Eksekutif Pariwisata Desigo (CEO), ngumumkeun juara tina jajak pendapat anu ditujukeun pikeun milih juara kontes foto anu pangsaéna sareng tujuan perjalanan anu paling pikaresepeun sareng pikaresepeun di Afrika.

Juara kontes poto ATD nyaéta Steven Sigadu ti Zambia anu dilélér kunjungan 5 dinten ka Cape Town di Afrika Kidul.

Tanzania parantos dipeunteun diantara tujuan safari terkemuka di Afrika kusabab tempat wisata alamna anu euyeub, kalolobaan satwa di taman lindung anu kalebet di Serengeti, Ngorongoro, Ruaha, Selous Game Reserve, Mkomazi, sareng cadangan alam anu narik ati kalayan kaéndahan alam.

Nganjang sareng cicing di Tanzania tiasa janten waktos anu saé sareng berkesan nalika pengunjung pendakan sababaraha jalma anu paling ramah anu bakal kantos pendak anu bakal ka luhur sareng sajabina pikeun ngabantosan tamu kaluar sareng ngajantenkeun aranjeunna disambut di nagara na.

Taman Nasional Serengeti mangrupikeun salah sahiji safaris anu pangsaéna pikeun dipilih pikeun ningali "Big Africa 5: Singa, Leopard, Gajah, Badak, sareng kebo."

Tanzania mangrupikeun ciri geografis anu alami sareng pikaresepeun kaasup Gunung Kilimanjaro, Kawah Ngorongoro, Gunung Meru, Basisir Samudera Hindia, sareng seueur guha alam.

Dinten Pariwisata Afrika target museur ka Afrika salaku tujuan tunggal ngalangkungan acara taunan na anu bakal diputer di sapanjang nagara-nagara Afrika. Ieu nyayogikeun nagara-nagara kasempetan pikeun nunjukkeun aset wisata unikna sareng narik wisatawan sareng investor dina tingkat buana sareng global. Acara ieu ngagungkeun beunghar budaya sareng alam wisata anu beunghar sareng beragam di Afrika.

ATD ogé tujuanna pikeun nyiptakeun kasadaran kana masalah anu ngahambat pamekaran, kamajuan, integrasi, sareng kamekaran industri pariwisata sareng ogé ngarumuskeun sareng ngabagi solusi sareng rencana marshal pikeun kabisat ngembangkeun pariwisata di Afrika.

Dina partnership kalawan TravelNewsGroup, acara éta disiarkeun di sakumna dunya dina média sosial, Livestream, eTurboNews, teras medar ka anggota platform pariwisata dunya.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Apolinari Tairo - eTN Tanzania