24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising kabudayaan Berita Pantun Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos jelema Balanja piknik kandaraan USA Breaking News

Cunard damel sareng Bloomingdale pikeun séri "Dina Sapatu Nya"

xnumxaxnumxaxnumx
xnumxaxnumxaxnumx

Garis pelayaran méwah Cunard dinten ayeuna ngumumkeun hubunganana sareng Bloomingdale kanggo nampilkeun panel June 7, 2018 Jet-Set Travel salaku bagian tina séri "In Her Shoes" perusahaan.

Diskusi bakal lumangsung di andalannya Bloomingdale's 59th Street di New York City jam 6 sonten di toko sapatu lantai lima anu nembé direnovasi. Panel bakal ngabahas topik ngeunaan kabutuhan on-the-go bergaya, tujuan musim sareng tip sareng trik pikeun perjalanan luar-jaringan.

"Atas nami Cunard, kami resep pisan pasangan sareng Bloomingdale pikeun ngiringan panel Travel Jet-Set," saur Josh Leibowitz, wakil presiden senior, Cunard Amérika Kalér. "Cunard sareng Bloomingdale mangrupikeun mérek ikonik kalayan pujian internasional anu dipikacinta ku sémah sareng konsumén masing-masing langkung ti 170 taun, sareng kami ngaraos istiméwa pikeun ngahijikeun élmu sareng pangalaman kami pikeun kerja sama ieu."

Panel bakal diayakeun ku Marissa Galante, Diréktur Pantun gaul di Bloomingdale's sareng panelis kalebet:

• Steve Smotrys, Diréktur Akun Nasional, Cunard Amérika Kalér
• Jane Larkworthy, Wartawan & Ahli Kecantikan
• Lila Battis, Éditor Pangan & Wisata, Wisata + Rékréasi
• Caroline Hansen, Desainer Perjalanan, Indagare

Tanggal 17 Méi 2018, palapis laut Ratu Mary 2 wangsul ka homeport AS na di New York pikeun Usum Transatlantik na 2018, saatos usum World Cruise anu suksés. Usum transatlantik taun ayeuna bakal kalebet Minggu Pantun Tahunan Cunard Katilu ti 2 Séptémber 9 (M2018). Pelayaran bakal maénkeun host kana sababaraha susunan otoritas unggulan kaasup Virginia Bates, Richard Young, Colin McDowell, Hal Rubenstein, Jeremy Langmead sareng Gail Sackloff.

Cunard mangrupikeun operator kapal pesiar méwah Ratu Mary 2®, Ratu Victoria® sareng Ratu Elizabeth®. Kawéntar pikeun White Star Service anu teu sampurna, tuangeun gourmét sareng hiburan kelas dunya, sadayana tilu Ratu nawiskeun akomodasi mewah di Britannia, Britannia Club, Princess Grill Suite sareng staterooms Queens Grill Suite. Cunard mangrupikeun hiji-hijina garis anu nawiskeun jasa Transatlantik anu dijadwalkeun sacara rutin antara New York sareng London, sareng éta terus ngagungkeun kabébasan perjalanan dina perjalanan Dunya anu hébat sareng perjalanan Grand Voyage anu nganjang ka Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Afrika, Asia sareng Australia.

Dileler '# 1 Mega-Ship Ocean Cruise Line' ku Travel + Leisure's 2017 sareng 2016 World Best Awards sareng 'Best World Cruise Itineraries' sareng 'Best Trans-Atlantic Itineraries' ku Porthole Cruise Magazine's 2016 Readers Choice Awards, Cunard mangrupikeun anggota anu bangga tina World Leading Cruise Lines, bagian tina karnaval Corporation & plc (NYSE / LSE: CCL; NYSE: CUK), perusahaan pakansi pesiar pangageungna di dunya. Babarengan Cunard, Karnaval Cruise Line, Holland America Line, Princess Cruises, Seabourn, AIDA Cruises, Costa Cruises, P&O Cruises (Australia) sareng P&O Cruises (UK) ngoperasikeun 102 kapal anu nganjang ka 700 palabuhan di sakumna dunya sareng total 226,000 tempat handap.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov