Ethiopian Airlines ngaluncurkeun penerbangan Addis Ababa mingguan kadua ti Bandara Domodedovo Moskow

Ethiopian Airlines ngaluncurkeun penerbangan Addis Ababa mingguan kadua ti Bandara Domodedovo Moskow
Ethiopian Airlines ngaluncurkeun penerbangan Addis Ababa mingguan kadua ti Bandara Domodedovo Moskow
Ditulis ku Harry S. Johnson

Ethiopian Airlines parantos ngenalkeun hiber mingguan anu kadua ka Addis Ababa ti Bandara Domodedovo.

Pamawa ngalaksanakeun penerbangan biasa dina dinten Kemis sareng dinten Sabtu. Penerbangan dugi ka Bandara Domodedovo jam 08.15, angkat jam 21.30 (waktos Moskow).

Ethiopian Airlines mutuskeun nambihan frékuénsi énggal pikeun nyumponan paménta di kalangan wisatawan Rusia pikeun ngahubungkeun penerbangan ka Tanzania, Afrika Kidul, Uni Émirat Arab, sareng Seychelles.

Boeing 787 anu lega awakna Ethiopian Airlines sareng 260 korsi panumpang ngalaksanakeun jasa dina rute. Hiber butuh 9 jam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

eTurboNews | TravelIndustry News