Pulo Karibia Saint Lucia mimiti ngaluncurkeun saringan Augmented Reality

Pulo Karibia Saint Lucia mimiti ngaluncurkeun saringan Augmented Reality
Pulo Karibia Saint Lucia mimiti ngaluncurkeun saringan Augmented Reality

nu Otoritas Pariwisata Saint Lucia (SLTA) terus mere ilham rasa waspada ku pangalaman digital interaktif anyar dina Instagram, ngenalkeun lima saringan Augmented Reality (AR) khusus anu bertemakan tandatangan Saint Lucian sareng pangalaman. 

Saint Lucia mangrupikeun Otoritas Pariwisata Karibia anu munggaran anu ngaluncurkeun Saringan AR khusus. SLTA ngangkut pangguna kana pangalaman virtual anu diideuan ku budaya Saint Lucian, warisan sareng petualangan pulau anu populér. Augmented Reality (AR) mangrupikeun cara anu pikaresepeun sareng interaktif pikeun mere ilham perjalanan ngaliwatan kanyataan virtual ku cara main-main.

Saringan AR énggal tiasa diaksés dina akun Instagram @travelsaintlucia ku milih heula tab épék ku ikon seuri, teras pencét "Coba Éta". Pangguna tiasa milih tina lima saringan khusus anu ngagambarkeun pangalaman Saint Lucian. Saringan kaasup topéng leutak Sulphur Springs anu ikonik, topi madras budaya, headpiece terinspirasi Karnaval, snorkel jero cai, sareng makuta kembang berwarna Saint Lucia flag 

Saringanna tiasa dianggo nganggo kaméra hareup atanapi tukang. Pangguna tiasa milih saringan kanggo dipajang dina poto, video atanapi boomerang - sasarengan nambihan stiker, gambar sareng téks sateuacan dibagi dina feed Instagram, carita atanapi Pesen Langsungna. 

Pikeun ngadorong pikagumbiraeun ngeunaan Saint Lucia sareng saringan énggal, SLTA nawiskeun kasempetan pikeun saurang juara anu kéngingkeun 5-wengi sadaya-inklusif di Bay Gardens Resorts (@BayGardensResorts). Kontes kabuka pikeun Amérika Serikat, Kanada, Inggris, sareng Warga Nasional Karibia ti ayeuna dugi ka 23 Januari 2021. Tien Juara bakal dipilih sacara acak sareng diumumkeun dina 24 Januari 2021. 

CARA nuliskeun kontes AR SAINT LUCIA AR: Léngkah 1: Tuturkeun @TravelSaintLucia & @BayGardensResorts dina Instagram. Léngkah 2: Pasang nganggo salah sahiji tina lima Saringan AR dina feed Instagram anjeun atanapi carita sareng teg @TravelSaintLucia.

Saint Lucia kabuka pikeun anu datang sareng parantos Covid-19 protokol dina tempatna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali