Gelembung Perjalanan India-Nepal Anyar

Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami |kajadian| Ngalanggan | Média Sosial Kami|


Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu
Gelembung Perjalanan India-Nepal Anyar
India Nepal gelembung perjalanan

Neruskeun usahana pikeun naekeun konektipitas udara nalika Pandemén COVID-19, gelembung perjalanan India-Nepal anyar parantos ditambihan jaringan India dina perjanjian gelembung perjalanan udara.

Bangsa Himalaya bakal janten nagara 23 anu dilakukeun ku India ngadamel pakta sapertos kitu. Ti tanggal 17 Désémber 2020, Kathmandu, ibukota Nepal, bakal dikaitkeun sareng Cirebon di India ku masing-masing penerbangan dina Air India sareng Nepal Airlines. Pakta, sakumaha ayeuna disetél, diperkirakeun beroperasi dugi ka Maret 2021.

Sababaraha larangan bakal dilarapkeun pikeun jasa éta sareng henteu aya visa wisata anu valid. Salaku tambahan, ngan ukur panumpang anu nuju ka dua kota ieu bakal tiasa ngapung ka sareng ti nagara tatangga, anu tadina mangrupikeun karajaan. Perjanjian kasebut dikukuhkeun nembé nalika kunjungan Sekretaris Luar Negeri India ka Kathmandu.

nu pasatujuan gelembung perjalanan hawa parantos ngabantosan India pikeun ngalaksanakeun paménta panumpang pikeun tautan udara. Dugi ka ayeuna, India parantos ngawangun gelembung perjalanan sareng 14 nagara kalebet Amérika Serikat, Inggris, Perancis, Jérman, Kanada, Maladéwa, UEA, Qatar, Bahrain, Nigeria, Irak, Afganistan, Jepang, sareng ayeuna Nepal.

India ngajaga embargo na dina penerbangan internasional dugi ka Séptémber 30 kalayan gelembung perjalanan udara janten hiji-hijina medium anu ngalancarkeun perjalanan internasional komérsial saprak pertengahan Juli taun ieu.

eTN terang yén India badé kaluar deui dina pakta sareng nagara sanés. Menteri Penerbangan Sipil Uni Hardeep Singh Puri ngumumkeun yén India negosiasi sareng 13 nagara deui pikeun ngahanca operasi penerbangan internasional. Nagara ieu kalebet Italia, Selandia Anyar, Australia, Israel, Kénya, Pilipina, Rusia, Singapura, Koréa Kidul, sareng Thailand.

Dina perjanjian gelembung perjalanan udara, warga negara India anu nyepeng visa anu sah kalayan validitas sahanteuna hiji bulan - salain ti visa pikeun tujuan wisata - diidinan indit. Pamaréntah India ayeuna ogé parantos ngantep sadaya pemegang kartu OCI (Overseas Citizen of India) sumping ka India.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email
>