24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional India Ngabobol Warta Warta Breaking Nepal wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Gelembung Perjalanan India-Nepal Anyar

Gelembung Perjalanan India-Nepal Anyar
India Nepal gelembung perjalanan

Neruskeun usahana pikeun naekeun konektipitas udara nalika Pandemén COVID-19, gelembung perjalanan India-Nepal anyar parantos ditambihan jaringan India dina perjanjian gelembung perjalanan udara.

Bangsa Himalaya bakal janten nagara 23 anu dilakukeun ku India ngadamel pakta sapertos kitu. Ti tanggal 17 Désémber 2020, Kathmandu, ibukota Nepal, bakal dikaitkeun sareng Cirebon di India ku masing-masing penerbangan dina Air India sareng Nepal Airlines. Pakta, sakumaha ayeuna disetél, diperkirakeun beroperasi dugi ka Maret 2021.

Sababaraha larangan bakal dilarapkeun pikeun jasa éta sareng henteu aya visa wisata anu valid. Salaku tambahan, ngan ukur panumpang anu nuju ka dua kota ieu bakal tiasa ngapung ka sareng ti nagara tatangga, anu tadina mangrupikeun karajaan. Perjanjian kasebut dikukuhkeun nembé nalika kunjungan Sekretaris Luar Negeri India ka Kathmandu.

nu pasatujuan gelembung perjalanan hawa parantos ngabantosan India pikeun ngalaksanakeun paménta panumpang pikeun tautan udara. Dugi ka ayeuna, India parantos ngawangun gelembung perjalanan sareng 14 nagara kalebet Amérika Serikat, Inggris, Perancis, Jérman, Kanada, Maladéwa, UEA, Qatar, Bahrain, Nigeria, Irak, Afganistan, Jepang, sareng ayeuna Nepal.

India ngajaga embargo na dina penerbangan internasional dugi ka Séptémber 30 kalayan gelembung perjalanan udara janten hiji-hijina medium anu ngalancarkeun perjalanan internasional komérsial saprak pertengahan Juli taun ieu.

eTN terang yén India badé kaluar deui dina pakta sareng nagara sanés. Menteri Penerbangan Sipil Uni Hardeep Singh Puri ngumumkeun yén India negosiasi sareng 13 nagara deui pikeun ngahanca operasi penerbangan internasional. Nagara ieu kalebet Italia, Selandia Anyar, Australia, Israel, Kénya, Pilipina, Rusia, Singapura, Koréa Kidul, sareng Thailand.

Dina perjanjian gelembung perjalanan udara, warga negara India anu nyepeng visa anu sah kalayan validitas sahanteuna hiji bulan - salain ti visa pikeun tujuan wisata - diidinan indit. Pamaréntah India ayeuna ogé parantos ngantep sadaya pemegang kartu OCI (Overseas Citizen of India) sumping ka India.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India