Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Perdana Menteri Eswatini maot ti COVID-19 di rumah sakit Afrika Kidul

Perdana Menteri Eswatini maot ti COVID-19 di rumah sakit Afrika Kidul
Perdana Menteri Eswatini maot ti COVID-19 di rumah sakit Afrika Kidul
Ditulis ku Harry S. Johnson

Ambrose Dlamini, Perdana Menteri Eswatini, anu diuji positif viruscorona opat minggu ka pengker, pupus dina yuswa 52 saatos dirawat di rumah sakit di Afrika Kidul, pamaréntah monarki mutlak leutik ceuk telat dinten Minggu.

"Majesticies parantos maréntahkeun yén kuring nginpokeun ka Bangsa ngeunaan kasedihan sareng henteu lami samentawis maotna Perdana Menteri Ambrose Mandvulo Dlamini. Baginda lulus dina siang ieu nalika aya dina perawatan médis di rumah sakit di Afrika Kidul ”, Wakil Perdana Menteri Themba Masuku nyatakeun dina hiji pernyataan.

Dlamini dipindahkeun ka Afrika Kidul dina Désémber 1, pikeun "nungtun sareng ngalacak gancang pamulihanna," ti COVID-19. Dina waktos éta, Masuku nyarios yén Dlamini stabil sareng ngaréspon kalayan saé pikeun pangobatan.

Dlamini diangkat janten perdana menteri dina bulan Nopémber 2018, saatos jabatanna salaku pimpinan eksekutif MTN Eswatini. Anjeunna kantos damel di industri perbankan langkung ti 18 taun, kalebet janten diréktur pangurus Eswatini Nedbank Limited.

Bangsa Afrika kidul sakitar 1.2 juta jalma saacan ayeuna nyatet 6,768 kasus positip tina panyakit pernapasan anu hébat tepa, kalayan 127 anu dikonfirmasi maot, numutkeun ka kamasan kaséhatan.

Cuthbert Ncube, Pupuhu Déwan Pariwisata Afrika ngiring belasungkawa ka kulawarga negarawan, nyarios yén éta mangrupikeun dinten anu pikasieuneun pikeun Afrika sareng pariwisata. Dr Taleb Rifai, tilas Sékretaris Jénderal UNWTO sareng Panyokong pikeun ATB, nyuarakeun hal ieu babarengan sareng pamimpin di panjuru dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email