24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Dominica Breaking News Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Dominica ngabebaskeun pajak pajak pikeun kendaraan bermotor pikeun ningkatkeun pariwisata pulau

Dominica ngabebaskeun pajak pajak pikeun kendaraan bermotor dina Usaha ningkatkeun pariwisata pulau
Pasamakmuran Perdana Menteri Dominika, Roosevelt Skerri
Ditulis ku Harry S. Johnson

Dina rapat majelis anu paling anyar, Pasamakmuran Perdana Menteri Dominika, Roosevelt Skerrit, ngumumkeun yén pamaréntah bakal ngabébaskeun bea impor sareng pajak pajak pikeun kendaraan bermotor. Dina kawijakan anyar ieu, operator taksi, anu ngan ukur tiasa ngagaleuh kendaraan lami kusabab pajak impor anu luhur, ayeuna bakal tiasa ngagaleuh kendaraan anyar.

Numutkeun ka Menteri Pariwisata, Prakarsa Angkutan Internasional sareng Maritim, Janet Charles, tindakan ieu ogé bakal nyumbang kana ngajantenkeun Dominica tujuan wisata anu luhur di daérah éta ku cara nyayogikeun resort nganggo sarana pikeun nanem modal kendaraan mewah.

"Penting pikeun ningkatkeun armada kendaraan bermotor urang, jalma kedah diangkut dina kanyamanan bari ngalaman naek ti bandara ka hotél atanapi dimana waé di nagara éta," nyatet Charles.

"Ti ayeuna, aranjeunna diidinan kéngingkeun manpaat ieu pikeun dua kendaraan dina lima taun, sareng aranjeunna bakal dileupaskeun tina pajak cukai 28% per cent sareng bea impor kana kendaraan mewah anu sakitar 40%," Perdana Menteri Roosevelt Skerrit ceuk dina waktos majelis.

Dina taun-taun ayeuna, Dominica parantos diumumkeun sacara internasional pikeun usaha na dina ngamajukeun pariwisata eko. Pulo ieu mangrupikeun sababaraha tempat wisata anu tetep sapertos jalma hotél anu kasohor sapertos Kempinski, Hilton sareng Marriott bari ogé nguatan sipat butik unik sapertos Secret Bay sareng Jungle Bay anu ngutamakeun lingkungan alam. Pulo ieu ogé ngarepkeun janten nagara anu tahan banting iklim munggaran di dunya, sakumaha anu dijanjikeun ku Perdana Menteri Skerrit saatos Hurricane Maria 2017 sareng didukung ku Dominika Kewarganagaraan ku Program Investasi. Program ieu ngamungkinkeun investor asing sareng kulawargana pikeun masihan kontribusi ékonomi ka nagara éta ngalangkungan dana pamaréntah atanapi investasi dina perumahan perumahan salaku tukeran pikeun kawarganagaraan.

Diwanohkeun dina 1993, Program CBI Dominica dianggap anu saé dunya ku laporan Indéks CBI taunan. Panilitian éta nyayogikeun rangking komprehensif pikeun sadaya Program CBI anu parantos diatur ku pamaréntah sareng parantos pangkat Dominica salaku tujuan anu pangsaéna salami opat taun ka pengker. Laporan éta, anu dilakukeun ku para ahli dina majalah Financial Times 'PWM, nyebatkeun efisiensi Program, kabisaan sareng perhatosan kana karajinan anu saé sabab sababaraha alesan tina peringkat na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.