Wisata ka Tempat Anu Séhat Bumi

Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) mangrupikeun prakarsa anyar anu muncul tina diskusi pangwangunan. jalan anu dimimitian deui bulan Maret taun ayeuna nalika COVID-19 janten kanyataan. Dinten ayeuna, WTN ngaluncurkeun salami sasih Désémber kalayan mimiti resmi dimimitian dina 1 Januari 2021.

Dina bulan peluncuran munggaran ieu, parantos aya sareng bakal teras-terasan aya sési anu nyayogikeun kasempetan pikeun kenal sareng anggota Jaringan Pariwisata Dunya sareng ngiringan sareng ngupingkeun diskusi wisata sareng wisata anu pikaresepeun. Juergen Thomas Steinmetz, pangadeg WTN, ngabagi yén kajadian ieu tiasa ditingali sareng didangukeun di dieu.

Dinten, éta bakal pikaresepeun diajar ti Mona Naffa ti Perhotelan Investor Trust di Amman, naha Yordania mangrupikeun tempat anu paling séhat di Bumi. Ogé, anu raoseun Juergen, Mona satuju salami sési ieu pikeun mingpin Bab WTN di Yordania.

Mona nyarios yén industri perjalanan parantos katara paling parah ku COVID-19 sareng kamungkinan bakal nyandak waktos anu langkung lami pikeun bouncing deui tina pandemi virus corona ieu. Janten, ku prospek perjalanan caket cakrawala, anjeunna nyarios pertanyaanna: Dimana anjeun angkat anu langkung séhat tibatan bumi anjeun nyalira di nagara anjeun? Anjeunna ngajukeun jawaban pikeun patarosan éta Laut Mati di Yordania.

Naha ieu? Aya tilu alesan khususna: (1) uyah Laut Mati, (2) leutak Laut Mati, sareng (3) eusi oksigén anu luhur sadayana menerkeun judul éndah tempat anu paling séhat di Bumi. Anjeunna teras nyandak pamilon dina wisata Yordania babarengan sareng pituduh pidéo na Sam.

Pikeun ngadaptar sési anu bakal datang, buka: https://wtn.travel/expo/ 

Ngeunaan Jaringan Pariwisata Dunya (WTN)

Jaringan Pariwisata Dunya (WTN) mangrupikeun sora anu lami tina usaha leutik sareng menengah (UKM) dina industri perjalanan sareng pariwisata di panjuru dunya. Ku ngahijikeun upaya, WTN ngajantenkeun kabutuhan sareng aspirasi usaha ieu sareng pamangku kapentingan na. Jaringan ieu masihan sora pikeun UKM dina rapat pariwisata utama sareng jaringan penting pikeun anggotana. Ayeuna, WTN ngagaduhan langkung ti 1,000 anggota di 124 nagara di dunya. Tujuanana WTN nyaéta ngabantosan UKM pulih saatos COVID-19.

Hoyong janten anggota Jaringan Pariwisata Dunya? Pencét kana www.wtn.travel/register

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali