24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi Latvia Breaking News wartos piknik Rusiah Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Chorus Aviation nganteurkeun dua pesawat Airbus A220-300 ka airBaltic

Chorus Aviation nganteurkeun dua pesawat Airbus A220-300 ka airBaltic
Chorus Aviation nganteurkeun dua pesawat Airbus A220-300 ka airBaltic
Ditulis ku Harry S. Johnson

Chorus Aviation Inc. ngumumkeun dinten ayeuna pangiriman dua pesawat Airbus A220-300 anyar ka airBaltic of Latvia. Pesawat (MSNs 55094 sareng 55095) mangrupikeun dua akhir tina lima unit anu disimpen dina jangka panjang sareng maskapai ngalangkungan transaksi jual beuli sareng pajeg anu diumumkeun dina 20 Nopémber 2019.

Dina Désémber 2013, airBaltic janten operator munggaran pesawat A220-300 sareng dina Méi 2020, operator na ngaluncurkeun deui salaku maskapai Airbus A220. "AirBaltic tetep aman dilegakeun jasa na saatos krisis pandemi sareng nawiskeun penerbangan ka langkung ti 65 tujuan ti sadaya tilu nagara Baltik," saur Vitolds Jakovļevs, Chief Officer Financial, airBaltic. "Pesawat parantos ngalaksanakeun saluareun ekspektasi maskapai, ngahasilkeun performa sareng efisiensi bahan bakar sacara langkung saé bari nawiskeun pangalaman ngapung anu hadé."

"Kami nganuhunkeun resép suksés di airBaltic sareng perluasan jasa di panjuru Éropah," nyatakeun Joe Randell, Présidén sareng Chief Executive Officer, Chorus. "Pesawat canggih A220 anu diwangun ku Kanada ngawangun tanggung jawab pikeun ngabantosan maskapai di sakumna dunya neraskeun operasi nalika paménta perjalanan naék ku palaksanaan uji coba gancang sareng distribusi vaksin pikeun ngawatesan panyebaran COVID-19. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.