Naon anu sapuluh kota top di dunya? Punta Cana? Cusco? Djerba? Palma? Phuket?

PuntCANA
PuntCANA

Numutkeun kana Indéks Kota Destinasi Global anu pang anyarna, tujuan internasional kalayan konsentrasi pangluhurna pangunjung anu rélaxasi sareng santai nyaéta Punta Cana

Punta Cana mingpin daptar sapuluh kota anu luhur dimana langkung ti 90 persén perjalanan anu sapeuting di 2017 kanggo tujuan saluareun bisnis-sapertos liburan atanapi kunjungan kulawarga. Daptar kalebet sababaraha tujuan anu kirang dipikaterang anu ngaladénan eco-turis, penggemar sejarah, anu angkat pantai sareng anu milarian petualangan.

Kalayan budaya unikna nyalira tapi ku fokus anu umum dina rélaxasi sareng pikaresepeun, 10 kota luhur kalebet:

  1. Punta Cana, Républik Dominika
  2. Cusco, Peru (98%)
  3. Djerba, Tunisia (97.7%)
  4. Riviera Maya, Méksiko (97.5%)
  5. Palma de Mallorca, Spanyol (97.2%)
  6. Cancun, Méksiko (96.8%)
  7. Bali, Indonesia (96.7%)
  8. Kota Panama, Panama (96.3%)
  9. Orlando, Amérika Serikat (94.1%)
  10. Phuket, Thailand (93%)

 

Perjalanan internasional teras-terasan tumuh dina tingkat anu luar biasa, ngarobah ékonomi lokal sareng ngamungkinkeun para jalma pikeun ngagedekeun cakrawala — naha aranjeunna ngarambat damel atanapi kanggo kaulinan.

Sumber: Indéks Kota Tujuan Global Mastercard

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN