24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hong Kong Ngarobih Warta Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Dewan Pariwisata Nepal di Hong Kong ngahontal MICE sareng wisata santai

NPLTouiismboard
NPLTouiismboard

nu 32nd Ekspo Perjalanan Internasional (ITE) & 13th MICE Travel Expo di Hong Kong parantos bérés dinten ayeuna sareng Dewan Pariwisata Nepal ngagaduhan bagian anu penting dina éta.

Dewan Pariwisata Nepal (NTB), Nepal Airlines Corporation (NAC) sareng opat perusahaan pariwisata ngawakilan Nepal dina acara global sareng program pertukaran. ITE Hong Kong mangrupikeun hiji-hijina pameran wisata di kota, mangrupikeun kombinasi suksés dina luang, MICE sareng perjalanan téma, sareng anu nganjang ka perdagangan, FIT anu propésional sareng makmur; nampilkeun sakitar 100 seminar wisata anu kawéntar dina dinten-dinten umum kalayan sababaraha ngeusian ku 200 pemirsa, dibandingkeun sareng hampir 30 perjalanan sareng seminar MICE dina dinten dagang; sareng profil na tina paméran anu internasional pisan sareng anu datang dagang régional, jst.

Pendudukan Aula 1 A ka Aula 1E Pusat Konvensi & Pameran Hong Kong, ITE Hong Kong ngayakeun perdagangan sareng profesional ti 14 sareng 15 Juni sareng umum ti 16 Juni 17.

Dua dinten perdagangan kagungan langkung ti 12000 perdagangan sareng MICE anu datang langkung ti 70 persén ti Hong Kong sareng sakitar 30 persén ti daratan Cina sareng mancanagara; sareng sésana dua dinten umum 90000 pengunjung anu ngagaduhan 87 persen resep FIT sareng wisata pribadi parantos nganjang ka pameran. ITE ngagabungkeun pameran dagang sareng pameran perjalanan FIT.

Aya sakitar 670 paméran anu 85 persén ti luar negeri sareng sakitar 180 paméran nargétkeun MICE; sakitar 55 nagara sareng wilayah anu ngiringan sakitar satengahna ti luar Asia. Stan Nepal anu lokasina caket lawang Aula 1C parantos narik ratusan anu datang ka kios na. Pelancong anu makmur dipidangkeun ngumbara téma sareng ogé dijelaskeun ngeunaan kampanye nasional Didatangan Nepal Taun 2020.

Nepal Airlines parantos nawiskeun ongkosna khusus kanggo sasih Juni pikeun para pelancong Hong Kong ka Nepal. Dewan Pariwisata Nepal nyebarkeun souvenir gratis sapertos jandela merak, Patung Budha sareng Cap Nepali sareng poster Everest, Pokara & Lumbini disamping inpormasi pariwisata anu aya hubunganana. Nepal Airlines ogé parantos ngadistribusikaeun Teh Mug, Pén, sareng Diaries. Ieu ogé nambihan nilai dina narik ratusan wisatawan ka kios.

Diomongkeun sareng ngadatangan Press di ITE, Diréktur Déwan Pariwisata Nepal Mr. Mani Raj Lamichhane nyebatkeun yén Pamaréntah Nepal parantos nyatakeun 2020 salaku Visit Nepal Year kalayan targét gaduh 2 juta wisatawan ka Nepal sareng ngaharepkeun gaduh jumlah tamu anu dua kali ti Hong Kong SAR sareng Cina. Anjeunna milari bantosan ti média perjalanan terkenal ti Hong Kong SAR dina nyebarkeun berita / fitur positip ngeunaan Nepal. Gastronomi, nilai produk tambahan anyar Nepal ogé diringkeskeun.

Dina dinten dagang, operator wisata / agén perjalanan disingkat perkawis kampanye sareng nyungkeun bantosanna dina ngamajukeun Nepal ngalangkungan halaman wéb / katalogna. Nepal Airlines nawiskeun aranjeunna ongkos khusus pikeun sektor éta sareng ngajamin aranjeunna kualitas sareng jasa dipercaya.

Dina dinten umum, anu nganjang ngempelkeun inpormasi perjalanan sapertos peta perjalanan sareng detil produk, sareng naroskeun patarosan khususna ngeunaan mil panungtungan! Datang ogé ditawarkeun sababaraha tawaran hébat ti perusahaan anu ngiringan, sababaraha mangrupikeun produk perjalanan anu unik sedengkeun anu sanés dina harga anu saé. Perusahaan anu ngiringan mangrupikeun Scenic Nepal Adventure, Sathi Nepal Tours & Travel, Trekker Nepal Pvt Ltd & Travel Light Pvt. Ltd. Papan Pariwisata Nepal diwakilan ku Mani Raj Lamichhane, Diréktur sareng Pradip Basnet, Petugas sedengkeun Nepal Airlines diwakilan ku Indira Khadka, Sr. Officer sareng Nayan Sharma, Officer.

Diatur ku TKS Exhibition Services Ltd., ITE Hong Kong dirojong ku Kamenterian Kabudayaan sareng Pariwisata Républik Rahayat Cina, Dewan Pariwisata Hong Kong, Kantor Pariwisata Pamaréntah Macao, Dewan Industri Perjalanan Hong Kong, MICE sareng asosiasi perdagangan jsb.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.