24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal wartos Berita Koréa Kidul piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Pameran Wisata Dunya Korea (KOFTA): Pariwisata Nepal dilélér

received_1578450845610708
received_1578450845610708

Partisipasi Nepal dina Pésta Wisata Dunya ka-33 Koréa (KOTFA) 2018, ti 14 Juni di COEX Convention & Exhibition Center, 159-9 Samseong 1 (il) -dong, Seoul, réngsé kasuksésan dina 17 Juni. Acara 4 dinten réngsé dina catetan positip pikeun Nepal sareng Stall Nepal dilélér Best Booth Operation Award pikeun "operasi bilik anu luar biasa kalayan silaturahmi anu paling haneut sareng tampilan anu saé".

Partisipasi Nepal dina pameran dipimpin ku Dewan Pariwisata Nepal (NTB) dina koordinasi sareng lima perusahaan ti swasta: Annapurna Treks & Expedition Pvt. Ltd., Perjanjian Perjanjian & Wisata Pvt. Ltd., Anggaran Wisata & Wisata Pvt. Ltd., Pema Treks & Expedition Pvt. Ltd., sareng Wings Treks & Expedition Pvt. Ltd.

Platform ieu dianggo ku Nepal pikeun komunikasi apdet anu anyar dina payuneun pariwisata sareng nyiptakeun pisibilitas Nepal salaku tujuan di pasar Koréa.

KOTFA, pameran wisata internasional pangageungna di Koréa Kidul, mangrupikeun platform idéal pikeun ngahontal pasar target Koréa. Langkung ti 50 nagara sareng 50 perusahaan domestik ilubiung dina acara éta pikeun ngamajukeun tujuan sareng produkna. Pameran éta nyayogikeun kasempetan pikeun pendak sareng palancong Koréa sareng silih asah hubungan silih sareng mitra lokal, régional sareng global.

Koréa Kidul, kalayan 50 persén penduduk Budha, mangrupikeun pasar anu terus tumuh pikeun Nepal. Kaseueuran urang Korea ningali Nepal salaku tempat kalahiran Lord Buddha, tujuan ziarah, penyembuhan sacara rohani sareng minuhan. Aranjeunna biasana ngadatangan Lumbini, Pokhara sareng ngumbara di daérah Annapurna atanapi Everest. Anu datang Korea ka Nepal biasana wisatawan luhur anu dididik sareng gaduh kakuatan belanja.

 

Déwan Pariwisata Nepal

Déwan Pariwisata Nepal

Nepal sareng Koréa Kidul parantos ngabagi hubungan diplomatik anu ramah ti saprak 1974. Kalayan langkung seueur wisatawan Korea anu nganjang ka Nepal unggal taun, sareng sakitar 26,000 urang Népal anu cicing di Koréa Kidul pikeun padamelan, caket budaya parantos tuwuh dina dasawarsa ka tukang.

Sektor Koréa Kidul-Nepal langsung dihubungkeun ku Koréa Air anu ngapung Seoul-Kathmandu opat kali saminggu. Pilihan tambahan sayogi ngalangkungan operator online sanés. Memfasilitasi hubungan Koréa Kidul nyaéta Kedubes Nepal di Seoul sareng Kedubes Républik Koréa di Kathmandu. Wisatawan Korea tiasa kéngingkeun visa Nepal ti Kedubes Nepal di Seoul, atanapi saatos sumping di Bandara Internasional Tribhuvan (TIA) di Kathmandu sareng kantor imigrasi di Birgunj, Kakkadbhitta, Nepalgunj, Bhairahawa sareng

Dina 2017, Nepal ngahontal tonggoh sejarah kalayan datangna 1 juta wisatawan. Jumlah total wisatawan Koréa Kidul di Nepal di 2017 nyaéta 34,301 ampir dua kali lipat ti 5 taun ka pengker.

Kalayan visi kéngingkeun 2 juta wisatawan di taun 2020 sareng 5 juta di 2030, harepan Nepal didukung ku tumuhna datangna ti tatangga caket sareng wisata régional. Tren wisata régional ogé parantos mekar kalayan kamekaran dramatis operator murah Asia (LCC) anu parantos ngabuka rute énggal sareng ngadorong industri perjalanan di buana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.