24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Rapat Berita Industri Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

KTT Travel AS 2018 Nepal ngamimitian di Kota Tinggi Mil

Nepal-1
Nepal-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Aya kahadiran anu kuat ti operator wisata anu mumpuni, agén perjalanan, sareng pilih blogger perjalanan di Nepal Tourism Summit USA anu diayakeun dinten ayeuna, 20 Juni 2018, di Denver, Colorado.

Dua puluh salapan agén perjalanan Denver sareng operator wisata kagungan kasempetan kanggo pendak sareng Nardini Lane Tapa, Diréktur Pemasaran Pariwisata sareng Promosi, sareng Eubanks Rana, Manajer Senior Pariwisata Pemasaran sareng Promosi, ti Dewan Pariwisata Nepal sareng tilu operator wisata ti Nepal.

Acara dimimitian jam 4:00 sonten di Wayfinder Coop anu perenahna di Santa Fe Arts District anu cerah sareng warna di beulah kidul kota Denver. Rohangan acara ditampi pisan ku para pamilon, nunjukkeun karep pikeun ngahubungkeun jalma. Tempatna ngandung koleksi karya seni anu diputer, cafe / bar di tempat, sareng tempat parkir aksés anu gampang.

Anu sumping ngagaduhan kasempetan pikeun diajar ngeunaan naon anu ditawarkeun ku Nepal salaku tujuan perjalanan sareng ngiringan asakan Nepal asli anu dilayanan ku Yak & Yeti di Denver. Agén perjalanan sareng operator wisata nyarios yén tuangeunana luar biasa pisan.

Acara anu nyorot dina acara éta nyaéta pemberian perjalanan gratis ka Nepal anu disayogikeun ku Dewan Pariwisata Nepal - perjalanan anu khusus pikeun dua urang ngalangkungan Nepal - sareng angkat ka Sarah Keller tina GLK Dream Travel sareng Acara di Denver.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan acara Nepal Summit acara di kota Seattle (22 Juni), San Fransisco (25 Juni), sareng Los Angeles (27 Juni), klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.