24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Rapat Berita Industri Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

KTT Pariwisata Nepal ngambil alih pariwisata Seattle dinten ayeuna

Nepal-tanda
Nepal-tanda
Ditulis ku jelema nu nyunting

KTT Pariwisata Nepal, diayakeun ku anu berbasis di New York Jaringan Travelmarketing, anu dipimilik ku eTN Corporation sareng bagian tina ieu publikasi, ngarengsekeun KTT Nepal di Seattle, Washington, AS, dinten ayeuna, 22 Juni 2018.

Seattle, teu asing di gunung anu megah, haneut ngabageakeun Nepal pikeun puncak perdagangan sareng média ieu pikeun ngamajukeun pariwisata ka Nepal.

Agén perjalanan, operator wisata, sareng wartawan ngagaduhan kasempetan pikeun pendak sareng eksekutif luhur sareng wawakil ti Dewan Pariwisata Nepal - Nandini Lahe Thapa, Diréktur Senior Marketing sareng Promosi Pariwisata, sareng Divaka Rana, Manajer Senior Pariwisata Pariwisata sareng Promosi - sareng Spesialis Nepal di Seattle ti kantor TCS World Travel, pamimpin di ekspedisi jet pribadi.

"Hadirin diajar ngeunaan kumaha Nepal langkung ti gunung anu luar biasa sareng, tangtosna, Seattle's Mt. Everest mangrupikeun bukti gunung anu megah. Kuring ningali minat pisan ti sajumlah profesional perjalanan di pasar roman di Nepal. Pernikahan tujuan sareng bulan madu leres-leres luar biasa di Nepal, "saur Mel Webster, Moderator KTT Pariwisata Nepal Nepal AS 2018.

Dikelompokeun ku Peerspace, agén perjalanan sareng média anu sumping ti daérah Seattle dirawat ku tuang siang anu raoseun anu disayogikeun ku Dapur Everest, khusus pikeun masakan Nepal, India, sareng Tibét.

Acara dipungkas ku hadiah hadiah pikeun perjalanan sadaya-inklusif ka Nepal salami 2, sareng juara anu untung pikeun acara Seattle ieu nyaéta Monique Brigham ti Plumeria Breezes Travel.

Jawara tina perjalanan ka Nepal - Monique Brigham ti Plumeria Breezes Travel

KTT Pariwisata Nepal bakal ngalih ka San Fransisco tanggal 25 Juni teras di bungkus di Los Angeles dina 27 Juni.

Masih aya rohangan kanggo daptar. Kanggo inpormasi lengkep, klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.