24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan rapat Warta Breaking Nepal jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Pariwisata Nepal kagum di San Fransisco wengi ayeuna dina gempungan anu pikaresepeun

36052224_10217084679299605_4029478810335313920_n
36052224_10217084679299605_4029478810335313920_n

Ellen B. Levin, concierge di Noe's West mangrupikeun juara anu untung wengi ayeuna di Misi Penjualan Summit Nepal di San Fransisco. Langkung seueur agén anu cukup untung nyandak bumi sababaraha souvenir unik ti Nepal.

92 agen perjalanan San Fransisco, operator wisata, sareng wartawan ngaraosan malem informatif, pikagumbiraeun sareng enak di rohangan acara anu dirancang kalayan indah di AIF SF bersejarah di 130 Sutter Street.

Ngagungkeun Kabagjaan anjeun sareng Manakamana Catering mangrupikeun pesen ti Chef Deepak Adhikari anu nganteurkeun tuang Nepal anu ngeunah ti Omah Aroma in Mountain View. Saha waé anu sumping resep kana tuangeun.

Nandini Lahe Thapa, diréktur Pariwisata Pariwisata sareng Promosi pikeun Papan Pariwisata Nepal ngagaduhan carita anu soca pikeun dicarioskeun ngeunaan nagara asal na. Ahli perjalanan San Fransisco resep ngadangukeunana sareng nampilkeun pidéo anu ngajentulkeun nunjukkeun sababaraha kaindahan nagara Himalaya ieu.

Diwakar Bikram Rana, Manajer Senior, Dinas Pariwisata & Promosi Pariwisata babarengan sareng Nandine ngawakilan Déwan Pariwisata Nepal dina acara ieu.

Opat operator wisata luhur ti Nepal sibuk pisan ngobrol sareng agén di San Fransisco sareng méréskeun bungkus beragam pikeun kunjungan Nepal.

Master upacara nyaéta Melanie Webster ti eTurboNews di California. Dmytro Makarov ti eTurboNews Haleiwa, Hawaii sasarengan eTN Penerbit Juergen Steinmetz tanggel waler pikeun organisasi umum tina misi penjualan opat kota pikeun Dewan Pariwisata Nepal.

Pesen umum wengi ayeuna Sacara normal Nepal - sakali henteu cekap. Seueur langkung seueur perkawis ieu tiasa dipendakan di https://www.welcomenepal.com/

Dinten Rebo NTB sareng eTN bakal aya di Artesia, Los Angeles kanggo perhentian terakhirna.
Ahli perjalanan anu teu acan ngadaptar tiasa at http://etn.travel/nepalsummit

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.