Spirit Airlines mawa rute internasional anyar ka Bandara Intercontinental di Houston

0a1-62
0a1-62

Kaéndahan anu subur sareng budaya anu beragam di Amérika Latin ngantosan nalika Spirit Airlines neraskeun ékspansi internasionalna, waktos ieu ti Houston! Dimimitian 6 Séptémber 2018, Spirit bakal ngamimitian jasa ti Bandara George Bush antar benua di Houston (IAH) ka San Salvador, El Salvador kalayan layanan sataun sapanjang tilu kali mingguan ka Bandara Internasional Monseñor Óscar Arnulfo Romero (SAL). Isukna, dina 7 Séptémber, Spirit bakal ngamimitian penerbangan nonstop antara Houston sareng Guatemala City, Guatemala kalayan layanan sapanjang taun tungtungna ngajalankeun opat kali mingguan ka Bandara Internasional La Aurora (GUA). Tambihanna nawiskeun ongkos tambang pikeun perjalanan internasional ningali babaturan, kulawarga, atanapi ngan ukur pikeun senang-senang!

Rute anyar bakal ngalengkepan jasa internasional Spirit anu aya di antara Houston sareng Cancun sareng San Jose del Cabo, Mexico, ogé San Pedro Sula, Honduras. Rute anu ditetepkeun pikeun nguatkeun jaringan Roh anu tumuh bari ngamangpaatkeun kabutuhan perjalanan anu beragam di Houston. Pengumuman éta sumping ngan sababaraha minggu saatos Spirit ngumumkeun yén éta ngaluncurkeun ampir belasan rute ti Orlando, Florida ka Amérika Latin sareng Karibia.

"Ditambahkeun San Salvador sareng Kota Guatemala kana daptar tujuan kami di Houston bakal nyayogikeun langkung seueur pilihan Tamu pikeun nganjang ka jalma anu dipikacinta sareng ngalaman sagala anu ditawarkeun di daérah anu luar biasa ieu," saur Mark Kopczak, Wakil Présidén Jaringan Network Spirit. "Sumanget terus ngabuktikeun dirina salaku pamimpin perjalanan ka Amérika Latin sareng Karibia ku nawiskeun ongkosna ultra-murah sahingga langkung seueur ngamangpaatkeun jasa dipercaya kami."

Houston Bush (IAH) ka / ti mimiti: Frékuénsi:

San Salvador, El Salvador (SAL) * Séptémber 6 3x mingguan, sapanjang taun
Kota Guatemala, Guatemala (GUA) * Séptémber 7 3x mingguan, sapanjang taun
4x mingguan, sataun sapanjang sataun 11/8/18
San Jose del Cabo, Méksiko (SJD) Layanan anu aya 4x mingguan, musiman
Cancun, Mexico (CUN) Layanan anu aya 3x mingguan, sapanjang taun
Poean dina usum panas
San Pedro Sula, Honduras (SAP) Layanan anu aya 4x mingguan, sapanjang taun

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN