24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa Iran Ngabobol Warta Libya Breaking News wartos Warta Breaking Koréa Kalér jelema Somalia Ngabobol Warta Warta Suriah Ngabobol piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta pegatna Vénézuéla

AIRBNB nyarios ngeunaan kaputusan Mahkamah Agung ngeunaan larangan perjalanan AS

us-travel-ban
us-travel-ban
Ditulis ku jelema nu nyunting

Dinten ayeuna, Mahkamah Agung AS mutuskeun pikeun netepkeun larangan perjalanan anu dirancang ku administrasi Trump. Larangan kasebut ngabatesan warga nagara ti Iran, Libya, Somalia, Suriah, Vénézuéla, komo Amérika "sekutu paling anyar" Koréa Kalér, ti lebet ka Amérika Serikat.

Ieu mangrupikeun vérsi katilu larangan perjalanan saprak didirikeun sareng saatos ngalaksanakeun sababaraha pengadilan. Mimitina, kritikus nyebut vérsi sateuacana larangan perjalanan anti-Muslim, tapi, ayeuna aranjeunna kedah nimbangkeun deui label éta yén larangan éta ogé kalebet Vénézuéla sareng Koréa Kalér. Nagara anu aya dina daptar kusabab administrasi Trump nyatakeun yén aranjeunna ancaman ancaman teror atanapi henteu kerjasama sareng Amérika Serikat.

Pendiri Airbnb, Brian Chesky, Joe Gebbia, sareng Nathan Blecharczyk, nyarios ieu ngeunaan édisi paling anyar ngeunaan larangan éta sareng kaputusan Mahkamah Agung pikeun ngadukung éta:

Kami pisan kuciwa ku kaputusan Pengadilan. Larangan perjalanan mangrupikeun kabijakan anu bertentangan sareng misi sareng nilai urang - pikeun ngawatesan perjalanan dumasar kana kabangsaan atanapi ageman hiji jalma salah.

Sareng nalika berita dinten ieu mangrupikeun kamunduran, urang bakal neraskeun gelut sareng organisasi anu ngabantosan anu kapangaruhan. Airbnb bakal nyocogkeun sumbangan ka Proyék Bantuan Pangungsian Internasional (IRAP) dugi ka total $ 150,000 dugi ka 30 Séptémber 2018 pikeun ngadukung karyana ngadukung parobihan sistemik sareng jalur hukum pikeun anu kapangaruhan ku larangan perjalanan. Upami anjeun hoyong gabung sareng kami, anjeun tiasa nyumbang di dieu.

Kami yakin yén perjalanan mangrupikeun pangalaman anu transformatif sareng kuat sareng ngawangun jembatan antara budaya sareng komunitas nyiptakeun dunya anu langkung inovatif, kolaboratif sareng terinspirasi. Di Airbnb, kami ngucap sukur ka komunitas urang anu bakal teras-terasan muka panto di sakumna dunya sahingga babarengan, urang tiasa ngumbara ka hareup.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.