24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal jelema News Kawat Wisata trending Ayeuna

KTT Pariwisata Nepal Los Angeles: Agén perjalanan tiasa ngaraosan, karaos sareng ningalina

24444
24444

Pariwisata Nepal aya di Los Angeles Rebo wengi. "Ieu raoseun sapertos ngaléngkah ka Nepal sababaraha jam", Rico, agén perjalanan anu berbasis di Los Angeles eTurboNews. Anjeunna henteu ngan ukur nyarioskeun perkawis pidéo pidéo anu pikaresepeun anu nembé ditingali ngeunaan Nepal. Dékorasina, tuangeun, sareng suasana sareng tangtosna.

Sonten ieu, Misi Summit / Penjualan AS 2018 pikeun Papan Pariwisata Nepal atosan di Los Angeles di Masakan Himalaya Tara,  di Artesia, and mangrupikeun waktos anu khusus sareng Dewan Pariwisata Nepal ngabagéakeun sareng ngayakeun Konsul Jénderal Kehormatan Nepal, Rishi P.Dhakal, sareng tamu istiméwa na anu luhur ti Déwan Kota Artesia, anu asalna ti Nepal.

Pemenang Hadiah Utama wengi ayeuna tina perjalanan sadidinten dua dugi ka Nepal, disayogikeun ku Dewan Pariwisata Nepal nyaéta Ozella Anderson ti Ozee Travel di Los Angeles.

Perpesanan umum pikeun média AS, agén perjalanan sareng operator turis nyaéta mendakan budaya, kadaharan, warisan, kasihatan sareng produk asmara anu sayogi pikeun pelawat AS per Nepal anu luhur di Nepal.
Sedengkeun Nepal terkenal pikeun pagunungan sareng program petualangan na, rupa-rupa pamekaran produk énggal kanggo nampilkeun sareng ngamajukeun bulan madu, perkawinan tujuan, yoga / kasehatan, sukarelawan komunitas, perjalanan pangalaman, perjalanan anu tiasa diaksés, sareng dahareun / budaya.
piknik mangrupikeun industri pangageungna di Nepal sareng sumber devisa sareng pendapatan na anu pangageungna. Ngagaduhan dalapan tina sapuluh gunung paling luhur di dunya, Nepal mangrupikeun tujuan hotspot pikeun pendaki gunung, pendaki batu sareng jalma-jalma anu milarian petualangan.
Warisan Hindu sareng Budha Nepal sareng hawa na tiis ogé mangrupakeun daya tarik anu kuat.
Saatos India sareng Cina, Amérika Serikat mangrupikeun pasar pariwisata asup anu pangageungna pikeun Nepal sareng 79146 kadatangan tamu di 2017.

KTT Nepal diatur ku New York TravelMarketingNetwork . Perusahaan khusus kana perjalanan sareng pariwara pamasaran pariwara sareng konsultasi sareng dipimilik ku eTN Corporation di Haleiwa, Hawaii.

eTN Corporation ngoperasikeun ieu publikasi eTurboNews (eTN).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.