24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Investasi Warta Breaking Nepal wartos teknologi piknik kandaraan

Nepal Airlines ngangkut pesawat widebody A330 kahijina

0a1a1a-12
0a1a1a-12

Nepal Airlines parantos nyandak pangiriman anu pangpayunna tina dua A330s, anu bakalan diséwakeun ti panyawat Portugis Hi Fly. Ieu bakal janten tambahan kana dua A320ceos na, sareng bakal janten salah sahiji pesawat panggedéna anu beroperasi di Bandara Internasional Tribhuvan. Situated at altitude, mung pesawat paling canggih anu sanggup beroperasi ti lokasi ieu, anu mangrupikeun gerbang Nepal ka tujuan di Asia sanés sareng sajabina.

A330 mangrupikeun pesawat widebody pang populerna anu kantos, parantos kéngingkeun langkung ti 1,700 pesenan ti 119 nasabah sadunya. Dinten ayeuna, langkung ti 1,300 A330 aya jasa sareng 124 maskapai, ngalayang dina sagala rupa ti operasi domestik sareng régional kapadetan dugi ka jalur antar benua jarak jauh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov