JW Marriott pikeun naékkeun bandéra na di gedong jangkung di Panama sareng Amérika Tengah

0a1-72
0a1-72

Ithaca Capital dinten ngumumkeun yén iconic Bahia Grand Panama Hotel di Kota Panama, tempatna di gedong jangkung di Panama sareng Amérika Tengah, badé dijantenkeun hotél JW Marriott.

Hotél, anu mimitina dibuka dina 2011, parantos dioperasikeun salaku milik mandiri ti bulan Maret 2018. Ithaca Capital, Hotel ToC sareng Marriott International nandatanganan perjanjian pikeun rebrand hotél salaku JW Marriott, dina kontrak manajemen jangka panjang sareng Marriott International.

"Kami bungah yén hotél kami bakal dijalankeun salaku JW Marriott sareng kami yakin yén kemitraan ieu, sareng tim anu berbakat sareng fasilitas hotél anu spektakuler, bakal sukses. Kami ngarepkeun ngabagéakeun sémah anu énggal sareng anu balik kana sipat ikonik ieu, ”saur Orestes Fintiklis, mitra ngatur Ithaca Capital.

Dina jangkungna 284 méter (932 kaki), arsitéktur modéren properti éta parantos janten lambang Kota Panama sareng cakrawala na. Lokasina di sagara payuneun lingkungan Punta Pacifica bergengsi di Panama City, caket ka perbankan, komérsial sareng hiburan area, hotél nawiskeun ngasingkeun sareng privasi hiji oasis kota.

Tamu bakal tiasa ngaraosan tilu réstoran kelas dunya, bar anu populér (Cava 15), dek kolam renang anu jembar sareng fasilitas konferensi anu canggih. Rata-rata 600 méter pasagi, 369 kamar di hotél mangrupikeun kota panggedéna di kota sareng seueur langsung di sisi laut anu ningali pemandangan Teluk Panama sareng cakrawala kota.

JW Marriott mangrupikeun bagian tina portopolio méwah Marriott International sareng diwangun ku sipat-sipat anu luhung sareng khas di lokasi-lokasi perkotaan sareng resort anu penting di saluruh dunya. Ayeuna, aya langkung ti 80 hotél JW Marriott di langkung ti 25 nagara sareng wilayah.

"Marriott International bangga sareng pasangan sareng Ithaca Capital pikeun peluncuran hotél ikonik ieu di Kota Panama, kota gateway anu berkembang sareng pusat kritis pikeun Amérika Latin. Hotél ieu bakal ngawakilan hotél nomer dua belas anu dijalankeun JW Marriott di daérah kami, ngaladénan wisatawan anu canggih, milari Perawatan JW kelas dunya, "saur Laurent de Kousemaeker, Chief Development Officer, Marriott International, Caribbean & Latin America Region.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN