Hakan Gencer ditunjuk salaku Manajer pikeun Swiss-Belhotel International

Hakan-Gencer-GM-Konperénsi
Hakan-Gencer-GM-Konperénsi

Swiss-Belhotel International (SBI) parantos nunjuk Hakan Gencer salaku Hotel Manager pikeun sipat anu bakal datang di Kuwait Swiss-Belhotel Bneid Al Gar, dijadwalkeun dibuka dina Q4 2018 sareng Swiss-Belresidences Al Sharq, dijadwalkeun dibuka dina Q3 2019. Hakan's gabung bakal ngadegkeun kantor sateuacanna muka pikeun Swiss-Belb Boutique Bneid Al Gar.

Ngadamel pengumuman éta, Laurent A. Voivenel, Wakil Présidén Senior Swiss-Belhotel International, Operasi sareng Pangwangunan pikeun Wétan Tengah, Afrika sareng India, nyarios, "Hakan mangrupikeun ahli silaturahmi anu berpengalaman sareng dinamis kalayan kaahlian operasi anu éksténsif dina ngatur Resort méwah sareng kota hotél. Anjeunna parantos sareng grup kami ti saprak 2016 salaku manajer umum pikeun Grand Swiss-Belhotel Celik Palas Thermal Spa. Kami yakin dina kapamingpinan na Swiss-Belhotel Bneid Al Gar bakal ngahontal tingkat kinerja luhur jeung kapuasan tamu. Salaku tambahan, Hakan ogé bakal ngawas ngawangun Swiss-Belresidences Al Sharq, milik kadua urang di Kuwait. "

Hakan nyandak anjeunna langkung ti dua satengah dekade pangalaman luar biasa dina industri silaturahmi damel sareng sababaraha hotél paling suksés sareng bergengsi di dunya di Turki sareng London dina sababaraha kamampuan. Sateuacan gabung sareng grup Swiss-Belhotel International, Hakan mangrupikeun sutradara kompléks tuangeun sareng minuman di dua hotél bisnis terkemuka di Bursa, Turki.

Anu ngagaduhan kabangsaan ganda ti Turki sareng Inggris, Hakan gaduh daptar panjang prestasi sareng penghargaan salami karirna anu terkenal. Kana gabung kana Swiss-Belhotel Bneid Al Gar, anjeunna mairan, "Kuring resep pisan mingpin tim di hotél anu luhung ieu sareng leres-leres bersyukur ka Swiss-Belhotel International parantos masihan kuring kasempetan pikeun nuluykeun grup. Sacara pikabungaheun pisan nyandak tantangan ieu sareng dipasihan tanggung jawab pikeun muka hotél munggaran di Kuwait. "

Tumuwuhna pariwisata anu mantep di Kuwait, sareng visi pikeun ngabagéakeun 440,000 tamu unggal taun di 2024 nyaéta ngadorong paménta hotél anu berkualitas. Swiss-Belhotel Bneid Al Gar bakal janten alamat anu raoseun sareng gaya pikeun wisatawan bisnis sareng pelesir anu nawiskeun pangalaman bumi-jauh-ti-bumi. Nampilkeun kamar anu dilengkepan fasilitas top-notch, hotél ngaraosan lokasi anu luar biasa di Kota Kuwait. Kalebet fasilitas na bakal janten sababaraha pilihan fasilitas hiburan sareng rekreasi sapertos dua réstoran anu luhung, cafe lobi, spa, klub kaséhatan sareng kolam renang.

Swiss-Belhotel International namina VP énggal pikeun Wétan Tengah, Afrika sareng India

 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN