24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Hotél & Resor Warta Mecah Monako wartos tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Hotel Pantai Monte-Carlo: Prestasi organik EMAS

Monte-Carlo-Beach-Hotel
Monte-Carlo-Beach-Hotel
Ditulis ku jelema nu nyunting

Green Globe nembé nampi status Emas Monte-Carlo Beach dina pangakuan lima taun sertifikasi berturut-turut.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Green Globe nembé nampi status Emas Monte-Carlo Beach dina pangakuan lima taun sertifikasi berturut-turut.

Rencana manajemén kelestarian komprehensif Monte-Carlo Beach Hotel parantos ngaliput inisiatif lingkungan sareng sosial anu lega mangtaun-taun sareng harta bumi terus inspirasi kalayan berita héjo pang anyarna.

Pantai Monte-Carlo janten Organik

Ti saprak 2013, réstoran Monte-Carlo Beach Elsa dilélér bijil Bio (organik) ku Ecocert, pamimpin Perancis dina sertifikasi organik.

Elsa mangrupikeun réstoran gourmet anu munggaran di daérah Provence-Alpes-Côte d'Azur (PACA) anu kéngingkeun kategori 3 Sertifikasi Organik anu paling luhur. Taun payun di 2014, réstoran ngagaduhan bintang Michelin Guide berkat bakat sareng kreativitas Chef Eksekutif Paolo Sari sareng kualitas produk seger, lokal sareng organik. Dinten ayeuna sadayana lima réstoran di Monte-Carlo Beach Hotel (Elsa, Le Deck, La Vigie Lounge & Restaurant, Cabanas sareng La Pizzeria) nganggo 100% buah organik sareng sayuran. Produk organik ogé sayogi di bar, minibars sareng dikintunkeun ku layanan kamar.

Spa di Pantai Monte-Carlo ogé nawiskeun perawatan perawatan kulit kelas luhur sareng Phytomer Cosmetics, formulasi alam éksklusif anu nyayogikeun pendekatan anyar pikeun perawatan kageulisan organik. Salajengna, hotél resep kana sampo organik Casanera, gel pancuran sareng fasilitas losion awak anu 100% didamel di Corsica. Harta na ngagaduhan tujuan pikeun manjangkeun kabijakan organik na ku ngenalkeun produk sanésna sapertos alat panyieuk awi anu tiasa dianggo sareng kopi organik Fairtrade anu dihasilkeun ku merek Perancis anu tanggung jawab ka Malongo.

Dina 2014, Pantai Monte-Carlo nandatanganan The Relais & Chateaux Vision di UNESCO di Paris. Visi ieu ngadorong para penandatangan pikeun ngalaksanakeun rupa-rupa inisiatif anu tanggung jawab kalebet dukungan ti patani sareng pamayang lokal, pikeun mayungan sareng ngamajukeun kaanekaragaman hayati, ngadorong mancing tanggel waler, ngirangan limbah pangan, ngahémat énergi sareng cai, sareng nyayogikeun kaayaan damel anu saé sareng gajih ka padamel.

La Route du Gout (Rute Rasa)

Pantai Monte-Carlo parantos damel sareng Chef Paolo Sari kanggo La Route du Gout, festival gastronomi organik. Kang Oki Paolo mangrupikeun hiji-hijina koki bintang Michelin organik anu disahkeun di dunya. Tujuan tina festival éta nyaéta pikeun miluan saha waé - anggota masarakat umum, murangkalih, pamimpin sareng lembaga - pikeun ngamajukeun prakarsa ékologis sareng ngabiayaan sababaraha proyék amal. Hatur nuhun ka Asosiasi Roh Global Chef Global anu diprakarsai ku Chef Paolo Sari, proyek kamanusaan ngawangun Moné & Paolo Sari Culinary School of Arts & Hospitality bakal réngsé dugi Oktober 2018.

Salami tilu taun ka pengker, Pantai Monte-Carlo parantos nyapasangkeun murangkalih yuswa antawis 8 sareng 13 taun, Société des Bains de Mer: Chef Eksekutif sareng réstoran mitra sasarengan nyiptakeun masakan kuliner anu disajikan nalika tuang Gala anu bergengsi di La Route du Gout Festival diayakeun unggal Oktober.

Barudak gaduh kasempetan pikeun ngaraosan sababaraha rupa produk sareng ngabantosan koki dina masak asakan lemes sareng gastronomis. Babarengan nyiapkeun prasmanan organik tematik, anu ditepikeun ka panel propésional ogé ka tamu anu diulem. Kebon sayuran biodinamika kumambang ngaliput 300 méter pasagi khusus didamel kanggo acara éta di Marina Monako.

Kanggo inpormasi salajengna mangga tingali rute-du-gout.com , [email dijaga] atanapi ningali pidéo na.

Poé Laut Dunya

Salaku bagian tina perayaan Poé Laut Dunya dina 8 Juni, Pantai Monte-Carlo ngusulkeun "Tepang & Salam" sareng pamayang Monegasque anu kawéntar, Mr. Eric Rinaldi di Port Hercule Monako. Tamu ogé diulem pikeun ngempel sareng ngaraosan apéritif anu ramah sareng Chef Paolo Sari dituturkeun ku tuang siang organik anu raos di Elsa, réstoran makan anu saé.

Menu Poé Laut Dunya:

Hurang beureum atah ti San Remo, adas orok, rasa aprikot & kaviar nacarii
***
Scorpio lauk Tagliolini pasta sareng tomat céri lada anu lemes
***
Mullets beureum lokal, kacang fava, puree sareng sayuran orok
***
Implengan berry beureum
***
Kopi dagang & mignardises adil

Green Globe mangrupikeun sistem kelestarian sadunya dumasar kana kriteria anu ditarima sacara internasional pikeun operasi sustainable sareng manajemén bisnis perjalanan sareng pariwisata. Operasi dina lisénsi sadunya, Green Globe dumasarkeun di California, AS sareng diwakilan di langkung ti 83 nagara. Green Globe mangrupikeun anggota Afiliasi tina Organisasi Pariwisata Dunya PBB (UNWTO). Kanggo inpormasi, punten klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.