24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal wartos Pengumuman Pers piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Misi penjualan Pariwisata Nepal narik perhatian para pedagang perjalanan Australia

0a1a1-4
0a1a1-4

Dewan Pariwisata Nepal (NTB) ngayakeun Misi Penjualan Nepal di tilu kota utama Australia: Melbourne, Sydney sareng Brisbane ti tanggal 2 dugi ka 5 Juli 2018 dina koordinasi sareng Hotel Association Nepal (HAN).

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dewan Pariwisata Nepal (NTB) ngayakeun Misi Penjualan Nepal di tilu kota utama Australia: Melbourne, Sydney sareng Brisbane ti tanggal 2 dugi ka 5 Juli 2018 dina koordinasi sareng Hotel Association Nepal (HAN).

NTB ngamajukeun kagiatan Alam, Budaya, Margasatwa sareng Petualangan Nepal di Australia. Salian ti Mt. Everest, Lumbini, Himalaya sareng petualangan, NTB ogé ngagambarkeun Nepal salaku pusat perdamaian sareng harmoni, spiritual, yoga sareng tapa. Warisan Budaya Nepal, duanana nyata sareng teu berwujud, ogé diulas dina acara éta. Misi Penjualan nyorot lingkungan anu paling kondusif di Nepal pikeun perjalanan sareng kampanye Nganjang ka Nepal Taun 2020 kalayan inpormasi lengkep ngeunaan konektipitas hawa Australia-Nepal, peraturan visa sareng sagala rupi fasilitas anu sayogi di Nepal pikeun wisatawan Australia.

Mr. Laxman Gautam, Manajer Senior NTB ngadamel presentasi anu éksklusif sareng rinci ngeunaan sababaraha rupa pariwisata di Nepal pikeun agén perjalanan anu ngajual di sadaya tilu kota. Agén perjalanan sareng média utama anu ngajual anu didaptarkeun di kota-kota di Australia anu kasebut di luhur nunjukkeun dina program sareng nyatakeun minat anu mendalam di Nepal. Konsulat Kehormatan Victoria Mr. Chandra Yonzan ngabagéakeun pamilon di Melbourne, sedengkeun Konsulat Kehormatan New South Wales Mr. Deepak Khadka sareng Perwakilan Hubungan Umum Kehormatan NTB pikeun Queensland Mr. Swotantra Pratap Shah ngucapkeun ucapan salamet dina program Sydney sareng Brisbane masing-masing.

Délégasi NTB ogé ngadamel presentasi ka kapribadian bisnis Australia, Konsulat AS dumasarkeun di Victoria-Australia, sababaraha Anggota Parlemén Nagara Victoria di Melbourne tanggal 31 Juli dina sési tuang forum investasi anu diayakeun babarengan ku Kedubes Nepal di Australia sareng Nepal. Kantor konsulat di Victoria. Salaku tambahan, konperénsi média perjalanan ekslusif diayakeun di Sydney ku ayana jalma média anu damel di sektor perdagangan perjalanan Australia.

Misi Penjualan narik langkung ti 130 operator wisata sareng 20 wawakil média di tilu kota. NTB ogé dilélérkeun 'genep wengi tujuh dinten ”perjalanan Nepal ka pemenang hasil undian anu dilakukeun di unggal kota.

NTB parantos ngaidentifikasi Australia salaku nagara anu gaduh poténsial ageung pikeun perluasan pasar. 33,371 Pengunjung Australia nganjang ka Nepal dina taun 2017 sareng pasarna ngembang kalayan gancang.

Hotel Barahi, Hotel Manang sareng Hotel Glacier ti Nepal asup kana Misi Penjualan sareng Dewan Pariwisata Nepal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov