24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah India Ngabobol Warta Investasi Warta Breaking Nepal Warta Breaking Sri Lanka piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Nepal, Sri Lanka sareng India ngabahas promosi pariwisata babarengan

IndiaS
IndiaS

Nepal diwanohkeun di tengah bagian ageung perdagangan perjalanan sareng konsumén di Pameran Wisata sareng Pariwisata (TTF), diayakeun ti 06 dugi ka 08 Juli 2018 di Stadion Indoor Netaji sareng Khudiram Anushilan Kendra, Kolkata, India. Partisipasi Nepal dina acara éta dipimpin ku Dewan Pariwisata Nepal sareng 6 (Genep) perusahaan pariwisata swasta ti Kathmandu sareng 5 (Lima) perusahaan ti Mechi sareng Koshi di wétan Nepal (Nagara No. 1). Sateuacanna Fair diresmikeun ku Menteri Hormat pikeun Penerbangan Sipil sareng Pariwisata, Pamaréntah Républik Rahayat Bangladés Mr. Shajahan Kamal dina 06 Juli 2018 di tengah-tengah para pembesar VIP ti India sareng nagara-nagara sanés kalebet Konsul Jénderal Nepal di Kolkata, India Mr Eaknarayan Aryal. Dina pidato perdana Mr. Aryal nyarios yén nagara-nagara tatangga tiasa ngaput sirkuit wisata pikeun ngamajukeun pariwisata di daérah éta.

Salami pameran éta, rapat sela-sela ogé diayakeun antara Pajabat NTB sareng delegasi VIP anu béda-béda otoritas wisata nagara India sareng nagara-nagara sanés sapertos Bangladés sareng Sri Lanka.

Dina rapat babarengan sareng Mr. Pramod Kumar, Menteri, Dinas Pariwisata, Bihar sareng para pajabat ti Dewan Pariwisata Sri Lanka, sawala ngeunaan kamitraan babarengan dina ngamajukeun Sirkuit Ramayana anu diwangun ku nagara-nagara Bihar sareng Uttar Pradesh di India, Nepal sareng Sri Lanka nyaéta dicekel. Mr. Mani Raj Lamichhane, Sutradara Déwan Pariwisata Nepal ngusulkeun ngembangkeun collaterals promosi sasarengan sareng dipasarkeun diantawis calon jamaah haji, panaliti sareng poténsial wisatawan.

Nya kitu, nalika rapat sareng Mr. Jayanta Bhattacharya, Asisten Manajer Jenderal (Komérsial) Air India, ngaluarkeun ongkosna tinggi dina jalur Kolkata - Kathmandu diangkat. Mertimbangkeun kapentingan masarakat di Kolkata sareng kampanye Pamaréntah Nepal VNY 2020, Mr. Bhattacharya nyebatkeun yén aranjeunna tiasa ngémutan dina nyéépkeun ongkos sareng ogé ningali kasempetan operasi penerbangan harian di séktor upami tungtutan di pasar tuwuh sareng anu dideukeutan ku Pamaréntah Nepal. Éta disatujuan yén usaha sapertos kitu sanés ngan ukur nguntungkeun Air India tapi ogé bakal ngagaduhan pangaruh positip pikeun kadatangan wisatawan ka Nepal. Nya kitu ogé ieu bakal minuhan kahoyong masarakat Benggala Kulon nganjang ka Nepal tibatan angkat ka tujuan anu sanés. Ayeuna Air India ngoperasikeun opat penerbangan saminggu di séktor ieu.

Dina kasempetan anu sanés, Mr. Lamichhane pendak sareng Mr. Cyril V. Diengdoh, Diréktur Pariwisata, Meghalaya sareng ngabahas perkawis pariwisata sareng pertukaran budaya antara Meghalaya sareng Nepal. Masalah ngeunaan promosi babarengan situs agama Meghalaya sareng Nepal, silih tukeur ideu, alat & téhnik dina hal promosi pariwisata ogé dibagi. Mr Diengdoh parantos nunjukkeun minatna pikeun ngalegaan dukungan ti Meghalaya dina promosi kampanye Visit Nepal 2020.

TTF Kolkata mangrupikeun tempat tertua di India sareng salah sahiji acara dagang pangsibukna di India. Kalayan ningkatna pentingna poténsi Outbound sareng Inbound di Asia Wétan sareng Kulon, éta mangrupikeun gerbang penting sacara strategis pikeun industri. Ti saprak 1989, éta nyayogikeun platform pamasaran taunan sareng kasempetan pikeun jaringan sareng perdagangan perjalanan di kota-kota ageung.

TTF Kolkata 2018 taun ieu nyaksian ilubiung langkung ti 430 paméran ti 28 nagara bagian India sareng 13 nagara anu ngariung di aula anu lengkep di Stadion Indoor Netaji sareng Khudiram Anushilan Kendra salami tilu dinten.

Kolkata, kota host tina TTF, janten kota pang beungharna katilu saatos Kota Sukabumi sareng New Delhi ngagaduhan poténsi anu luar biasa salaku pasar sumber pikeun Nepal. Kusabab caketna, Nepal wétan tiasa nguntungkeun seueur kauntungan upami daérah ieu tiasa hubungkeun sareng Bengal Kulon. Wisatawan ogé tiasa mastikeun caket ieu pikeun pangunjung lalu lintas online, ngamungkinkeun aranjeunna online ngaliwatan Pangladén proxy VPN India nalika aya di Nepal.

Dina hal kadatangan tamu, TTF Kolkata kabuktosan janten platform anu pas henteu ngan ukur pikeun sambungan B2B tapi ogé pikeun promosi konsumen Nepal. Jumlah pangunjung teu acan dileupaskeun sacara resmi ku panitia, tapi anu datang ngagolérkeun lapak Nepal pikeun inpormasi anu dibutuhkeun pikeun rencana anu bakal datang pikeun nganjang ka Nepal sareng ogé pikeun ngembangkeun hubungan bisnis sareng ngabaru kontak anu aya sareng réncang Nepal. Kios Nepal ngadistribusikaeun jaminan promosi kalebet peta wisata, poster Mt. Everest, Muktinath, Pashupatinath & Lumbini dibarengan barang-barang souvenir. Anu 5,000 warna-warni Tembongkeun Kantong Kantong kalayan Nepal Brand disebarkeun ngalangkungan loket Papan Pariwisata Nepal sareng ti Meja Pendaftaran TTF mangrupikeun daya tarik anu sanés sareng ceramah kota salami acara 3 dinten sareng ratusan jalma katingali di pasar perdana Kolkata kalayan ' mérek kantong Nepal.

Acara tilu dinten ieu dipungkas dina dinten Minggu, 08 Juli 2018 sareng Upacara Award dina sababaraha kategori. Nepal nampi 'Most Inovative Decoration Award' kanggo hiasan kios na sareng gambar anu beragam sareng warna-warni tujuan sareng produk na. Sumawona, Mr. Lamichhane, dipasihan kahormatan ku panitia kanggo masihan panghargaan ka sasama pamilon TTF. Mr Khem Raj Timalsena, Sr. Petugas parantos nampi penghargaan atas nami tim Nepal. Perusahaan-perusahaan anu miluan muji usaha Mr. Timalsena pikeun ngajantenkeun kios Nepal tiasa nampi "Panghargaan Dekorasi Paling Inovatif".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.