Asosiasi News Berita Belize Breaking Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Warta Méwah wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Wines & Arwah

Rasa Bélis 2018 kanggo nampilkeun anu terbaik tina Masakan Belizean

0a1a1-7
0a1a1-7

Pintonan anu ngagurilep tina kapinteran kuliner Belizean sareng campuranologi bakal janten apogee tina Rasa Belize taun ayeuna

Nyitak Friendly, PDF & Email

Paméran kaminteran kulinér Belizean sareng campuranologi anu hadé bakal janten apogee tina Rasa Belize taun ayeuna, kompetisi kuliner tandatangan BTB, anu bakal dilaksanakeun taun ayeuna dina Saptu, Juli 21st di Ramada Belize City Princess.

Acara ieu bakal nampilkeun koki sareng bartender pangsaéna Belize anu ngiringan piala sareng hadiah kas dina opat kategori utama, kalebet Pastry Chef of the Year, Junior Chef of the Year, Bartender of the Year sareng Master Chef of the Year.

Rasa Bélis diayakeun ku BTB unggal dua taun sareng tujuan pikeun mikawanoh sareng ngamajukeun kreativitas kuliner Belizean dimana koki tiasa narik sababaraha panel hakim ku asakan anu lezat. Rasa panungtungan Bélis nyaéta di 2016.

Pemenang tina sababaraha kategori bakal ngawakilan Belize dina rasa Karibia taun payun, persaingan kuliner perdana di daérah, bursa pendidikan makanan & minuman sareng paméran budaya Karibia.

Panyatur dina upacara pembukaan bakal kalebet Diréktur Pariwisata BTB, Karen Bevans, sareng anu sanésna.

Seueur koki sareng palayan bar ti sadayana Bélis dipiharep bakal ilubiung dina acara taun ayeuna.

BTB diondang sadayana pikeun kaluar sareng surak pikeun kontén favorit anjeun sareng nikmati masakan Belizean anu leueur sareng sungut.

Belize mangrupikeun bangsa di basisir wétan Amérika Tengah, kalayan garis pantai Laut Karibia di wétan sareng leuweung geledug di beulah kulon. Pesisir, Karang Belize Barrier Karang anu masif, dihijikeun sareng ratusan pulau anu handap disebut cayes, mangrupikeun kahirupan laut anu beunghar. Daérah leuweung Belize mangrupikeun tempat runtah Maya sapertos Caracol, kasohor ku piramida na menjulang; laguna-sisi Lamanai; sareng Altun Ha, di luar Kota Belize.

Bélis dianggap mangrupikeun nagara Amérika Tengah sareng Karibia anu ngagaduhan hubungan anu kuat pikeun daérah Amérika Latin sareng Karibia. Éta mangrupikeun anggota Komunitas Karibia (CARICOM), Komunitas Amérika Latin sareng Amérika Karibia (CELAC), sareng Sistem Integrasi Amérika Tengah (SICA), hiji-hijina nagara anu ngagaduhan kaanggotaan pinuh dina sadaya tilu organisasi régional. Belize mangrupikeun wilayah Pasamakmuran, sareng Ratu Elizabeth II salaku raja sareng kapala nagara na.

Belize dipikaterang ku Perayaan Séptémber na, terumbu karang panghalang na anu lega sareng musik punta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov