Lalaki dihukum ngan ukur 12 taun kusabab pembunuhan wisatawan AS di Panama

Catherine-Johannet
Catherine-Johannet
Ditulis ku jelema nu nyunting

Hiji lalaki umur 18 taun dihukum ngan ukur 12 taun panjara kusabab perampokan, perkosaan, sareng pembunuhan turis AS di Panama.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Hiji lalaki umur 18 taun dihukum ngan ukur 12 taun panjara kusabab perampokan, perkosaan, sareng pembunuhan turis AS di Panama, Catherine Medalia Johannet, di Bocas del Toro taun kamari.

Johannet, lulusan Universitas Kolombia 23 taun ti Scarsdale, New York, mendakan dicekék dina jalur hiking di Pulo Bastimentos tanggal 5 Pébruari 2017, tilu dinten saatos anjeunna leungit nalika liburan di Nusantara Karibia. Anu ngabunuh dirina, anu umurna masih leutik, ditahan dalapan bulan saatosna di Cayo de Agua.

Bocas del Toro mangrupikeun daérah wisata anu populér sareng propinsi Panama anu diwangun ku pulau-pulau di luar basisir Karibia. Pulo utama, Isla Colon, mangrupikeun tempat ibukota, Bocas Town, pusat pusat sareng réstoran, toko, sareng hiburan wengi.

Kamentrian Publik ngumumkeun yén nagara éta bakal narik kaputusan sateuacanna di Pengadilan Tinggi pikeun Barudak sareng Barudak, kusabab seriusna kajahatanana.

Di Amérika Serikat, budak leutik anu ngalakukeun kajahatan déwasa, sapertos perkosaan, rampog, sareng rajapati, biasana tumiba dina skéma hukuman anu kirang parah tibatan déwasa. Sapertos sababaraha nagara sanés, Amérika condong percanten yén jalma anu ngalakukeun kajahatan tiasa diréhabilitasi.

Di Jérman, panginten hukuman panjara anu panjang langkung seueur ngarusak jalma ngora. Hukuman pangpanjangna anu tiasa dikéngingkeun minor di Jerman nyaéta 10 taun, bahkan pikeun kajahatan rajapati. Sistem koréksi di dieu yakin yén anu anom kedah gaduh kasempetan sanés pikeun hirup anu leres.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.

eTurboNews | eTN