24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor Investasi Rapat Berita Industri rapat Warta Breaking Nepal wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna

Pariwisata Toastmasters Club mangrupikeun kakuatan pikeun ngajalankeun pertumbuhan sustainable di Pariwisata Nepal

0a1-26
0a1-26

Sektor operasi Pariwisata Nepal nganut pangajaran kontinyu anu tiasa dijantenkeun conto pikeun seueur tujuan anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sektor operasi Pariwisata Nepal nganut pangajaran kontinyu anu tiasa dijantenkeun conto pikeun seueur tujuan anu sanés. Pariwisata Toastmasters Club ngayakeun rapat kahijina pikeun istilah anyar saatos dipasang Komite Eksekutif di Kathmandu tanggal 10 Juli, 2018.

Pariwisata Toastmasters Club - Kathmandu mangrupikeun bagian tina Toastmasters International anu ngagaduhan HQ di Amérika Serikat. Klub ieu dibahas dina Oktober 2017 pikeun ngahijikeun ahli Pariwisata sareng pengusaha babarengan pikeun ngasah komunikasi sareng kapamimpinan. Pariwisata Toastmasters Club parantos kabuktosan janten platform pamimpin pamikiran sareng lebet sareng napsu anu hébat pikeun diajar sareng bersinar.

Duta Besar AS ka Nepal, DIA Alaina B. Teplitz nyarioskeun rapat nalika janten juru pidato Tamu anu ngabagi pangalaman langsung anjeunna pikeun ngajajah sudut-sudut bumi bangsa Himalaya. Anjeunna émut kumaha resepna ku keramahan warga lokal sareng kaéndahan alamna. Anjeunna nyarioskeun perkawis poténsi pariwisata anu henteu kakoncara sareng ogé nunjukkeun kabutuhan pikeun nungkulan tangtangan infrastruktur dasar. Anjeunna nyebatkeun yén ku komunikasi anu langkung épéktip sareng kapamimpinan anu mampu, pariwisata Nepal tiasa ngajalankeun pertumbuhan ékonomi anu berkelanjutan di Nepal. "Klub sapertos Pariwisata Toastmasters tiasa ngabantosan langkung seueur profesional pikeun siap-siap dina ngaladénan pangalaman kualitas sareng ngajalajah pasar sumber anu layak. Kalayan usaha koléktif ti pamangku kapentingan na sareng ngungkulan masalah aksés, target Pamaréntah Nepal 2 juta wisatawan dugi ka taun 2020 bakal janten impian anu tiasa kahontal ”- Duta Besar Teplitz nambihan.

Aya dua biantara anu diulas ku DTM Suman Shakya sareng TM Shiva Raj Thapa. Tim penilai anu dipimpin ku TM Ravindra Pradhan nunjukkeun kunaon klub Toastmasters menonjol kalayan méré tanggapan langsung pikeun ningkat. Diréktur Divisi, DTM Ranjit Acharya masihan terang kana gerakan Toastmasters di Nepal. Klub munggaran, Kathmandu Toastmasters dipasang ku ekspatriat PBB 25 taun ka pengker. Ayeuna mangrupikeun bagian tina Kacamatan 41 anu ngaliput India Kalér, Bangladés sareng Bhutan.

Présidén Klub, TM Pankaj Pradhananga, masihan sora hatur nuhun panyorot kunaon teu kedah ngiringan Toastmaster pikeun kesan salaku panyatur umum tapi mangaruhan. Anjeunna neraskeun kumaha komunikasi anu épéktip ngagaduhan peran konci pikeun muka jalan anyar dina industri Pariwisata anu gancang ngarobah. Rapat ieu dilakukeun ku Sekretaris klub, TM Neha Amatya. Tempat éta diayakeun ku hotél Himalaya.

"Ku jumlah sareng nilai rapat, éta henteu pernah aya anu pernah diiluan ku seueur anggota ti sababaraha klub Toastmasters sareng tamu anu sami" - TM Bhanu Dawadi, hiji Diréktur Daérah ngabagi paniténna.

Komite Eksekutif Pariwisata Toastmaster anu anyar diwangun ku para pamimpin di handap ieu:

Présidén: Pankaj Pradhananga (ACB) / Opat Musim Wisata & Wisata
Wakil Présidén- Pendidikan: Manoj Basnet (CC) / réstoran Manny
Wakil Présidén- Kaanggotaan: Sarik Bogati / Qatar Airways
Wakil Présidén- PR: Sandipa Basnet / Silver Mountain School of Hospitality
Sekretaris: Neha Amatya / Kora Tours
Bendahara: Siwa Raj Thapa / Summit Treks
Sargent At Arms (SAA): Neeraj Rimal / Sutra Air

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov